reklama
Kamila Ksu
Fanka BB :)
tak zdecydowanie. W lato wiosnę poza tym tez jest dużo owocow warzyw sezon w pełni. W zimie to już nie to samo.Też właśnie myślę o zdrowym odżywianiu, ale to łatwe nie jest, szczególnie jak mdłości ustąpiły.
Byle tylko dużo nie przytyć. Najgorsze chyba będą święta, w ogóle w zimie się dużo je..
U mnie rano jeszcze w ogóle nie widać brzucha, za to wieczorem, po całym dniu jedzenia, to nie ma wątpliwości przez mdłości też schudłam. Chociaż powiem Wam, że mimo że skończyłam 15 tydzień to mdłości dalej dają mi popalić wieczorem. A ja to bym już chciała wrócić do zdrowego odżywiania jak mam mdłości to ciągnie mnie do takich mniej zdrowych rzeczy i mam przez to straszne wyrzuty sumienia. Wszyscy wokoło mi mówią, ze muszę się teraz dobrze odżywiać, a ja nie mogę patrzeć na surowe warzywa, od 2 miesięcy jem tylko pomidory
@paugaj92 trzymamy!
@paugaj92 trzymamy!
nataliaw
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny, też jestem nowa (powiedzmy, bo chciałam przeczekać 1 trymestr zanim gdziekolwiek się zapisze) Chętnie się podłączę, poczytałam was trochę i to kopalnia wsparcia i wiedzy, a to moja pierwsza ciąża A termin mam 1 kwietnia Czy któraś z was robi sobie może zastrzyki z neoparinu ? Robię od początku ciąży i pierwsze opakowania bez problemu, ale teraz mam wrażenie, że te igły jakieś bardziej tępe są, mega ciężko mi sie wkłuć, macie jakieś patenty na to?
86MamaMag
witamyCześć dziewczyny, też jestem nowa (powiedzmy, bo chciałam przeczekać 1 trymestr zanim gdziekolwiek się zapisze) Chętnie się podłączę, poczytałam was trochę i to kopalnia wsparcia i wiedzy, a to moja pierwsza ciąża A termin mam 1 kwietnia Czy któraś z was robi sobie może zastrzyki z neoparinu ? Robię od początku ciąży i pierwsze opakowania bez problemu, ale teraz mam wrażenie, że te igły jakieś bardziej tępe są, mega ciężko mi sie wkłuć, macie jakieś patenty na to?
Odkąd mam covida robię zastrzyki z clexane, ale igly są bardzo cienkie, wchodzi jak w masełko
nataliaw
Zaciekawiona BB
Kurcze, no właśnie czytałam, że igły ma lepsze, chyba poproszę Panią doktor o zmianę preparatu i zobaczę czym się lepiej robi Zwłaszcza, ze mąż w życiu strzykawki nie dotknie nawet nie mówiąc o zrobieniu zastrzyku, boi się, że „popsuje dziecko”witamy
Odkąd mam covida robię zastrzyki z clexane, ale igly są bardzo cienkie, wchodzi jak w masełko
ja mam neoparine i powiem tak - mam wrażenie że to zależy od opakowania i od miejsca na brzuchu - mam takie miejsca, że faktycznie muszę użyć siły, żeby się wbić i mam takie, że wchodzą gładkoKurcze, no właśnie czytałam, że igły ma lepsze, chyba poproszę Panią doktor o zmianę preparatu i zobaczę czym się lepiej robi Zwłaszcza, ze mąż w życiu strzykawki nie dotknie nawet nie mówiąc o zrobieniu zastrzyku, boi się, że „popsuje dziecko”
Oo a to fajna ciekawostkapo wcześniejszych ciążach wszystko w brzuchu już jest porozciągane, poza tym organizm już wie ile miejsca dziecko potrzebuje i od razu robi przestrzeń
reklama
Czescjaksiemasz
Uwielbiam kluski śląskieZrobiłam dzisiaj kluski śląskie że schabem w sosie, już tak za mną chodziły, że nie mogłam wytrzymać ostatnio robiłam knedle ze śliwkami, mączne to ostatnio jadłam przy córce ciekawe czy teraz też tak będzie.