Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O właśnie tego nie wiedziałam, bo na jedną filiżankę dziennie sobie pozwalam. Znalazłam różne artykuły teraz w internecie i jedne zalecają picie, a drugie zdecydowanie nie, więc póki co się wstrzymam i podpytam lekarza przy wizycie. Dzięki
27 kwietnia@Mag91 Witaj :-) na kiedy masz termin ??
Ja na 25 kwietnia :-)27 kwietnia
To Ty również jesteś jeszcze przed prenatalnym. Masz już wyznaczony termin?27 kwietnia
20 października USG prenatalne i test pappaTo Ty również jesteś jeszcze przed prenatalnym. Masz już wyznaczony termin?
Cześć. Jak miło, ze nas przybywa wciążHej podczytuje was od jakiegoś czasu i postanowiłam dołączyć to moja druga ciąża i obecnie jestem w 12+3. Badania prenatalne będę miała w 13+1