Kimiko
Moderator
Witaj. To Twoja pierwsza ciąża? Jak samopoczucie i objawy ciążowe?Witam Was Termin mam 27kwietnia więc dołączam do Waszego forum
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj. To Twoja pierwsza ciąża? Jak samopoczucie i objawy ciążowe?Witam Was Termin mam 27kwietnia więc dołączam do Waszego forum
Ja się zmartwiłam jak miałam dolegliwości i jednego dnia nagle zniknęły, aż zadzwoniłam do lekarza i sobie wykrakałam bo od następnego dnia wróciły ze zdwojoną siłąPamiętacie dziewczyny jak narzekałam na brak dolegliwości?
No to Wy tak nigdy nie róbcie, bo dnia na dzień czuje się coraz gorzej.
Ja to z dolegliwości mam śpiączkę, cały czas bym spala.Ja się zmartwiłam jak miałam dolegliwości i jednego dnia nagle zniknęły, aż zadzwoniłam do lekarza i sobie wykrakałam bo od następnego dnia wróciły ze zdwojoną siłą
Pierwsza wyczekana. 31lat niepłodność idiopatyczna. Udało się dopiero przy invitro. 5tydzien krwotok pojechałam przestraszona do szpitala ale wszytko ok. Później też miałam już mniejsze krwawienia. Ale wszytko ok. Wczoraj byłam u lekarza 10 tydzień wszytko tak jak powinno być ale strach dalej jest. A objawy; ból podbrzusza; mdłości wieczorne ale już ustają te objawyWitaj. To Twoja pierwsza ciąża? Jak samopoczucie i objawy ciążowe?
Witamy ten strach już towarzyszy do końca. Po porodzie nie mija dopiero się zaczyna czy dobrze je czy dobrze śpi. Ale trzeba wierzyć że wszystko będzie dobrze.Pierwsza wyczekana. 31lat niepłodność idiopatyczna. Udało się dopiero przy invitro. 5tydzien krwotok pojechałam przestraszona do szpitala ale wszytko ok. Później też miałam już mniejsze krwawienia. Ale wszytko ok. Wczoraj byłam u lekarza 10 tydzień wszytko tak jak powinno być ale strach dalej jest. A objawy; ból podbrzusza; mdłości wieczorne ale już ustają te objawy
Oby było już tylko lepiej i spokojniej. Najważniejsze, ze maluch się trzyma i rozwijaPierwsza wyczekana. 31lat niepłodność idiopatyczna. Udało się dopiero przy invitro. 5tydzien krwotok pojechałam przestraszona do szpitala ale wszytko ok. Później też miałam już mniejsze krwawienia. Ale wszytko ok. Wczoraj byłam u lekarza 10 tydzień wszytko tak jak powinno być ale strach dalej jest. A objawy; ból podbrzusza; mdłości wieczorne ale już ustają te objawy
Tzn ze skonczone 12 tyg plus 3 dni z 13 tyg juz czyli ze skonczylas 12 tyg a jestes w 13 tygMoże zadam głupie pytanie ale już zdurniałam na ostatniej wizycie jak jest przykładowo 12+3 tydzień ciąży to jest to 3 dzień 13 tygodnia czy 3 dzień 12 tygodnia ciąży? Możecie mnie wyśmiać ale odpowiedzcie
hmm jak jest 12+3 to jest skończony pełny 12 tydzień czyli leci już 13. To chyba 3 dzień 13 tygodnia jakby tak na to patrzeć, chociaż tak nikt tego nie liczyMoże zadam głupie pytanie ale już zdurniałam na ostatniej wizycie jak jest przykładowo 12+3 tydzień ciąży to jest to 3 dzień 13 tygodnia czy 3 dzień 12 tygodnia ciąży? Możecie mnie wyśmiać ale odpowiedzcie