reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2023

I jeszcze jedno ale szczerze... ile jesteście kg na plusie? Ja +1,5 - 14 tydzień. Aktualnie - waga 65,5 przy 172. Mam taką ochotę na tatara a wiem że nie mogę :(((( normalnie przed 2-gą ciążą tatara jadła bardzo bardzo rzadko a teraz.... to bedzie pierwsze danie zaraz po porodzie :D:D:D:D a drugie sushi z surową rybą :D
Ja na plusie 2/3 kg, ide identycznie jak w pierwszej ciazy. Ale nie ma sie czym chwalic bo z moja waga wyjsciowa to nie powinnam za duzo przytyc ale jakos moj organizm tego nie przyjal do wiadomosci 🤣

reklama
Hej, niestety szybko muszę z Wami pożegnać. Na wizycie kontrolnej dzisiaj okazało się że serduszko przestało bić. 😔 Czy wie która z Was czy jest na forum jakiś topić grupa wsparcia dotyczącą poronienia?
Dzięki i życzę Wam szczęśliwych rozwiązań.
Bardzo mi przykro :( współczuję. Też niestety przez to przechodziłam w zeszłym roku i wiem jak jest ciężko. Zastanawia mnie tylko, jeśli byłaś już po prenatalnych to lekarza nic na tym badaniu nie zaniepokoiło ?

I jeszcze jedno ale szczerze... ile jesteście kg na plusie? Ja +1,5 - 14 tydzień. Aktualnie - waga 65,5 przy 172. Mam taką ochotę na tatara a wiem że nie mogę :(((( normalnie przed 2-gą ciążą tatara jadła bardzo bardzo rzadko a teraz.... to bedzie pierwsze danie zaraz po porodzie :D:D:D:D a drugie sushi z surową rybą :D
już prawie 6kg na minusie

Ja na razie trzymam wagę, co mnie cieszy, bo jednak mam tendencję do tycia i muszę się pilnować. Co do rodzeństwa się nie wypowiem, gdyż to moje pierwsze i nie wiem czy nie ostatnie, przy tych wszystkich stresach 🙂🙂

Hej, niestety szybko muszę z Wami pożegnać. Na wizycie kontrolnej dzisiaj okazało się że serduszko przestało bić. 😔 Czy wie która z Was czy jest na forum jakiś topić grupa wsparcia dotyczącą poronienia?

Tak bardzo mi przykro z powodu Twojej straty 😢

Niby po 12 tyg można czuć się bezpieczniej, a jednak nie można 🥺 to okropnie niesprawiedliwe, dla kobiet które tak bardzo pragną mieć dziecko 😞

och Cynamoneczko, tak mi przykro ;'-( brak słów by opisać tak wielką stratę ;(
Życie jest po prostu niesprawiedliwe... Bądź dzielna <3

Bardzo współczuję 💔 trzymaj się kochana

Dziewczyny a tak z innej bajki. Jak na rodzeństwo reagują starszy brat/ siostra. Moja pierwsza ma 12 lat i była mega, mega zła (ona nie chce mieć żadnego kaszojada w domu :D :D ) przez....pierwsze 30 minut. Po tym czasie już kocha, czeka i jest najszczęśliwsza na świecie! :)
U mnie na pewno 2 kg na plus ale myślę, że to piersi i brzuch bo na twarzy różnicy nie widzę. Za to spodnie już żadne nie pasują 😅
Dzieci nie mam ale wychowuję młodszą siostrę i ona ekscytuje się jakby to jej rodzeństwo w drodze było a nie siostrzeniec czy siostrzenica i myślę, że po części tak będzie bo z mężem traktujemy ją mimo wszystko jak córę ❤️

reklama
Do góry