reklama
AAa to o tym nie wiedziałam. No ale ja głównie tel więc chyba nie jest dane mi widzieć.Podobno w przeglądarce widać na komputerze, ja w telefonie nie widzę
Lustysia
Fanka BB :)
Ja biorę zastrzyki z heparyna, bo mam wysokie ryzyko zakrzepicy. Miałam już dwie operacje na żylaki (u mnie to genetycznie od dziecka miałam). Cała pierwsza ciąże brałam i teraz tez niestety.Cześć, poranek u mnie zabiegany, ale dzięki temu chyba zapomniałam się źle czuć
Któraś z Was pisała, że przyjmuje heparynę, mogę zapytać dlaczego?
pietraczkaa
No ja też tylko na telefonie może będzie łatwiej jak już będzie grupa prywatna może się będziemy lepiej znać i kojarzyć co i jak u którejAAa to o tym nie wiedziałam. No ale ja głównie tel więc chyba nie jest dane mi widzieć.
@kinga2110 wiek to stan umysłu a nie rocznik
@lunadream mój syn z 26.07, więc ledwo się na lipiec załapał, mały spoznialski (termin tydzień wcześniej, wywoływali mi poród)
Ja suwaka też nie widzę, nawet nie wiedzialam że coś takiego jest, ale na prywatnej grupie z lipca 2020 mialysmy taką listę. Nick, termin porodu i corka czy syn. Do tego była aktualizacja z rzeczywistymi datami porodu i imionami dzieci. Na prywatnej ktoś będzie musiał się podjąć roli admina. Czy będą jakieś chętne ?
@lunadream mój syn z 26.07, więc ledwo się na lipiec załapał, mały spoznialski (termin tydzień wcześniej, wywoływali mi poród)
Ja suwaka też nie widzę, nawet nie wiedzialam że coś takiego jest, ale na prywatnej grupie z lipca 2020 mialysmy taką listę. Nick, termin porodu i corka czy syn. Do tego była aktualizacja z rzeczywistymi datami porodu i imionami dzieci. Na prywatnej ktoś będzie musiał się podjąć roli admina. Czy będą jakieś chętne ?
Załączniki
No to będzie nas dwie...Ja biorę zastrzyki z heparyna, bo mam wysokie ryzyko zakrzepicy. Miałam już dwie operacje na żylaki (u mnie to genetycznie od dziecka miałam). Cała pierwsza ciąże brałam i teraz tez niestety.
daria8809
co 3 tygodnie poki co, ale zazwyczaj co 4 mialam w poprzednich ciazach.Dziewczyny co ile macie wizyty?
Kinnia95
Nie. Przeważnie mnie bolą jak wstaje z łóżka. Czuję je jak chodzę, bolą przy dotyku. Ale nie jest to mocny bol.Mam do was pytanie, czy któraś z was także ma bardzo mocny ból w piersiach i są tkliwe? Dziś 7+5 tc, w nocy nie dawałam rady się obrócić z boku na bok tak rwały
reklama
KasiaF92
Ja biorę heparynę jestem po jednej stracie no i robiąc właśnie po badania na trombofilie wyszła mi mutacja pai1 w homozygocie dlatego teraz jak zaszłam lekarz od razu dał mi heparynęCześć, poranek u mnie zabiegany, ale dzięki temu chyba zapomniałam się źle czuć
Któraś z Was pisała, że przyjmuje heparynę, mogę zapytać dlaczego?