@Minnie Mouse tak jak mówią dziewczyny, różnica testu, ilości wypitej wody, na tym etapie beta tez juz inaczej przyrasta. Nawet gdyby coś było nie tak, a test prawidłowy to moim zdaniem powinna wyjść ładna kreska. Beta rośnie skokowo ale też nie spada dramatycznie. Ja przy poronieniach miałam krwawienia przy becie ok. 2000. Gdybym wtedy zrobiła test to powinna wyjść normalna kreska - teraz przy becie ok. 100 była całkiem wyraźna. Na tym etapie to już USG i jeśli się denerwujesz to na Twoim miejscu spróbowałabym się gdzieś umówić, ale testem bym się nie sugerowała.
@Brokatowa ciąża z synem była moja 3 ciąża więc też nie do końca wiem co to znaczy ta radość, przynajmniej na początku. Było więcej stresu niż radości, dopiero później przyszła radość. Z drugiej strony miałam wtedy mnóstwo problemów rodzinnych i nie przeżyłam jej spokojnie - marzyłam że jak będę planować 2 dziecko to wybiorę idealny moment żeby móc się skupić na tym. Syn skończył 2 lata w lipcu i więcej dzieci też już nie planuje