reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2023

o
Ja chyba na prenatalnych poprosze żeby o płci lekarz nie mówił, nie chce żeby mąż się ewentualnie później rozczarował 😜 od początku twierdzi, że będzie chłopak i wolę poczekać aż faktycznie będzie widać a na prenatalnych czasami można się przejechać. Aczkolwiek oczywiście, nie musi tak być pewnie zależy od umiejętności lekarza i ułożenia dziecka. Aż wam zazdroszczę że już niedługo macie prenatalne u nas dopiero w październiku pewnie jakiś drugi albo i trzeci tydzień października
Ja tez pazdziernik tak dla pocieszenia🙂 ale nie licze ze poznam płeć, w obu poprzednich dowiedzialam sie w okolicach 20 tygodnia. Co nie oznacza ze bardzo bym juz chciala wiedziec🙂

reklama
Ja chyba na prenatalnych poprosze żeby o płci lekarz nie mówił, nie chce żeby mąż się ewentualnie później rozczarował 😜 od początku twierdzi, że będzie chłopak i wolę poczekać aż faktycznie będzie widać a na prenatalnych czasami można się przejechać. Aczkolwiek oczywiście, nie musi tak być pewnie zależy od umiejętności lekarza i ułożenia dziecka. Aż wam zazdroszczę że już niedługo macie prenatalne u nas dopiero w październiku pewnie jakiś drugi albo i trzeci tydzień października
Ja tez na październik. Strasznie mi się te tygodnie do lekarza dłużą. Ale staram się nie myśleć za dużo.
Mój partner chciałby syna. Mi to szczerze obojętne, byle zdrowe było. Chociaż podświadomie gdzieś chciałabym córkę

Ja bardzo bym chciała drugiego chłopa 😅 ale od początku mam przeczucie na córkę 🤷🏻‍♀️ śmiałam się z nie-małżem, że jak będzie córka to on się będzie użerał, ja mam swojego synusia, który się ojcu nie daje dotknąć 🤦🏻‍♀️🤣 mamy mocną mamoze, ojciec jest tylko do wyjścia na spacer, w innych przypadkach mógłby nie istnieć - nawet jak jest obok i chce mu pomóc w czymś to nie, bo musi matka 🤦🏻‍♀️

Ja bardzo bym chciała drugiego chłopa 😅 ale od początku mam przeczucie na córkę 🤷🏻‍♀️ śmiałam się z nie-małżem, że jak będzie córka to on się będzie użerał, ja mam swojego synusia, który się ojcu nie daje dotknąć 🤦🏻‍♀️🤣 mamy mocną mamoze, ojciec jest tylko do wyjścia na spacer, w innych przypadkach mógłby nie istnieć - nawet jak jest obok i chce mu pomóc w czymś to nie, bo musi matka 🤦🏻‍♀️
Jak to mówią synek mamusi, córeczka tatusia 😂😂 mój mąż chciałby synka ale ja coś czuje ze będzie dziewczynka 😀

Ja tez na październik. Strasznie mi się te tygodnie do lekarza dłużą. Ale staram się nie myśleć za dużo.
Mój partner chciałby syna. Mi to szczerze obojętne, byle zdrowe było. Chociaż podświadomie gdzieś chciałabym córkę
Ja w pierwszej ciąży od początku wiedziałam że będzie dziewczyna i faktycznie była, teraz nie mam zdania, po cichu chciałabym jednak dziewczyne, sama nie wiem 😀 chłopaki też s super, zawsze marzyłam o synku 🥰 mąż też się nakręcił na chłopaka, nawet kalendarz chiński sprawdzał 😜 zobaczymy co będzie. Tylko, żeby urodziło się całe i zdrowe

Spokojnie póki niema żywej krwi która
Płynie ci po nogach - słowa lekarza - niema co się martwić ! Rozpycha nam się w środku wszytsko ja tez miałam taki epizod ze biegłam na usg - spokojnie najwidoczniej się rozciąga , wbija w głąb ciebie ;) i będzie dobrze zobaczysz ! Ale leć na kontrole -spokój głowy najważniejszy !
Jestem po wizycie. Dzidzia na szczęście żywa ♥️❤️ ale znów mam dużego krwiaka ... Tydzień temu nic nie było. Plamienie mogło być przez niego. Lekarz kazał mi się oszczędzać. Leżeć i nic nie dźwigać. A ja i tak do tej pory bardzo się oszczędzam 🥴 nie wiem skąd te krwiaki się biorą.. to już 3 od początku ciąży. Najważniejsza że moja dzidzia jest ❤️ teraz doczekać do 26.09 do badania genetycznego, oby bez żadnych innych dolegliwości 😔

reklama
Do góry