Aaaanna
Fanka BB :)
nie ma za co. Idź na USG to jedyne wiarygodne badanie na tym etapie.och... oby!
dziękuję Ci za ten wpis!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie ma za co. Idź na USG to jedyne wiarygodne badanie na tym etapie.och... oby!
dziękuję Ci za ten wpis!
Spokojnie ja Ciebie rozumiem i masz prawo panikować, luzik trzeba się wspieraćTrochę mnie uspokoiłaś, bo ja chyba naprawdę panikuje.
Tez posucha wogole temat sexu u mnie znikł u męża pewnie nie - czasem coś podpytuje ;p dziś w sumie jak Bedzie dobrze to chyba podejmę rękawice, bo nawet mam momentami widzę krótko bo krótko ( szybko mija ) ochotę ;pu nas w sypialni zima.
Mnie jest tak niedobrze że na myśl o jakichkolwiek działaniach robi się jeszcze gorzej.
Który u Ciebie tc?Spokojnie ja Ciebie rozumiem i masz prawo panikować, luzik trzeba się wspierać
CudnieDziewczyny!!!
Dwa centymetry szczęścia z bijącym 160/minute serduchem!
8+4 termin na 08.04.23
Jestem w niebowzięta!!!
6+1Który u Ciebie tc?
U mnie z aplikacji wychodzi 5+4, a usg 6+1 jak u Ciebie ale cieszy mnie to, że również nie masz silnych dolegliwości. Może już tak nam zostanie.
Mam nadzieję mi z aplikacji wychodziłoby dziś 6+2 ale z USG dzień młodsza ciąża, czyli o tak wszystko super się zgadza. Martwilam się przed pierwszym USG bo w pierwszej ciąży od początku ciąża dużo młodsza.U mnie z aplikacji wychodzi 5+4, a usg 6+1 jak u Ciebie ale cieszy mnie to, że również nie masz silnych dolegliwości. Może już tak nam zostanie.
Ale super!Dziewczyny!!!
Dwa centymetry szczęścia z bijącym 160/minute serduchem!
8+4 termin na 08.04.23
Jestem w niebowzięta!!!