reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2023

Dziewczyny a jak u was ze sprawiami w sypialni? Bo szczerze mówiąc nie zapytałam lekarza, a mam jakąś blokadę że coś może się stać i wolę odczekać do skończonego 12tc.
Lekarz mi mówił ze jak mam ochotę to jasne możemy ale fakt są takie dni ze ledwo żyje i ostatnie o czym myśle to seksik.

reklama
Dziewczyny a jak u was ze sprawiami w sypialni? Bo szczerze mówiąc nie zapytałam lekarza, a mam jakąś blokadę że coś może się stać i wolę odczekać do skończonego 12tc.
ja tez mam blokadę, ale pewnie dlatego, ze jeszcze nawet nie byłam na wizycie i nie mam bladego pojęcia czy wszystko jest Ok 🤷‍♀️

Moja pani doktor powiedziała że nie ma przeciwwskazań 😊 obecnie 6+1
Właśnie ja się boję, że coś się stanie. Mam takie obawy, że zaraz będę krwawić. Że przeze mnie stracę dziecko. To jest straszne, bo wiem że mój partner tez ma potrzeby i niby mówi, że dla niego to normalne, że poczekamy ile będzie trzeba aż poczuje się pewnie, ale czuje się strasznie z myślą że go zaniedbuję.

Ja byłam w niedziele na usg jutro idę znów i mimo ze to tak krótko tez się spinam czy nie usłyszę - ze serce nie bije ... najgorzej ze widzę w tej ciąży ze rośnie zgodnie z om ze od
Początku jest naprawdę dobrze ... ale dalej spięta jestem jak struna :/ ja w pracy nie mówiłam - szczerze dziś miałam ochotę ale wewnętrznie czułam ze cholera nic nie czuje zero objawów i cały czas w głowie ze jutro może się okazać ze już nie jestem .. masakra serio nie wiem kiedy powiem :/
M
Wiem co czujesz, mimo że jestem tylko i aż po jednej stracie 🙄 my narazie nikomu nie mówiliśmy, chociaż dzisiaj jak zobaczyłam akcje serca mam taką chęć powiedzieć rodzicom i teściom, to dla jednym o drugich pierwszy wnuk, ale strach nadal jest 🥺
Kochana, trzeba uwierzyć, że w tej ciąży będzie wszystko dobrze, już teraz idzie tak jak trzeba ♥️ ja za was trzymam kciuki 🤞
Ja za ciebie tez mocno trzymam ;-) wmawiam sobie ze teraz Brdzie wszytsko dobrze :-) ale czasem te cholerne demony wracają ..

Dziewczyny, czy Wy tez przed pierwsza wizyta u gin i USG czulyscie wręcz wszechogarniający niepokój? 😳Ide jutro i nagle dzisiaj zaczęły mnie nachodzić myśli, ze na bank coś jest nie tak 🥺

reklama
Właśnie ja się boję, że coś się stanie. Mam takie obawy, że zaraz będę krwawić. Że przeze mnie stracę dziecko. To jest straszne, bo wiem że mój partner tez ma potrzeby i niby mówi, że dla niego to normalne, że poczekamy ile będzie trzeba aż poczuje się pewnie, ale czuje się strasznie z myślą że go zaniedbuję.
Wiele dziewczyn ma takie obawy, ja je w sumie rozumiem 🙂 nic na siłę, jeśli obojgu to odpowiada to jest w porządku. Sa różne sytuacje w życiu

Do góry