trzymam kciuki aby to było tylko chwilowe, trzymaj się mocno i duuużo odpoczywajNo i kolejna ciąża, kolejny raz zaczynam plamić na brązowo. Już jestem tak obstawiona lekami...
Jak znowu będzie ten sam scenariusz, co przy dwóch ostatnoch ciążach, to już nie wiem co więcej można byłoby zrobić
reklama
Który to tydzień? Kontaktowałaś się z ginkiem ?No i kolejna ciąża, kolejny raz zaczynam plamić na brązowo. Już jestem tak obstawiona lekami...
Jak znowu będzie ten sam scenariusz, co przy dwóch ostatnoch ciążach, to już nie wiem co więcej można byłoby zrobić
KaMaLi
Fanka BB :)
6 tydziwleń. Ja już znam scenariusz. Tutaj lekarz obstawił mnie każdymi możliwymi lekami. Heparyna, luteina i inne dodatkowe.Który to tydzień? Kontaktowałaś się z ginkiem ?
Nic no trzeba czekać
A robiliście dokładniejsze badania, czemu tak się dzieje ?6 tydziwleń. Ja już znam scenariusz. Tutaj lekarz obstawił mnie każdymi możliwymi lekami. Heparyna, luteina i inne dodatkowe.
Nic no trzeba czekać
KaMaLi
Mam haplotyp m2 w genie anxa, także tutaj to przeszkadza w donoszeniu. W 1 ciąży prawdopodobnie to było przyczyną. W 2 pęknięcie krwiaka.A robiliście dokładniejsze badania, czemu tak się dzieje ?
Włączyliśmy heparyne, ale nie daje ona oczywiście gwarancji.
No cóż, najgorszy teraz stres. Trzeba przeczekać. Może to tylko takie plamienie od aplikowania luteiny tym razem.
Ja dalej walczę z mdłościami 24/7, brakiem apetytu i lekkimi zawrotami głowy
Za tydzień drugie USG, bo w 5tc+5, nic poza pęcherzykiem nie było jeszcze widać.
Za tydzień drugie USG, bo w 5tc+5, nic poza pęcherzykiem nie było jeszcze widać.
Jak się czujesz ? Kompletnie się nie znam, pierwszy raz słyszę o tym genieMam haplotyp m2 w genie anxa, także tutaj to przeszkadza w donoszeniu. W 1 ciąży prawdopodobnie to było przyczyną. W 2 pęknięcie krwiaka.
Włączyliśmy heparyne, ale nie daje ona oczywiście gwarancji.
No cóż, najgorszy teraz stres. Trzeba przeczekać. Może to tylko takie plamienie od aplikowania luteiny tym razem.
ja za to jak wcześniej miałam mega senność, tak tej nocy najpierw nie mogłam zasnąć, później budziłam się co godzina, a od 5 łazienka. Dziś przede mną trasa ok 400km jako kierowca i to z niespełna 5 latkiem na pokładzie, trzymajcie kciuki bo będę miała wesoło zapewne.Dzień dobry drogie Panie
3 noc z rzędu przespana, sukces, ale w ciągu dnia staram się nie spać.
reklama
KaMaLi
Poplamiłam samą brunatną krwią, więc możliwe, że znów jest jakiś krwiak który się oczyszcza.Jak się czujesz ? Kompletnie się nie znam, pierwszy raz słyszę o tym genie
Zastanawia mnie tylko to, że w tej ciąży nie mam żadnych objawów prócz braku okresu, bólu piersi i częstego sikania.
Nawet zapachy nie są aż tak drażniące, intensywne.
Chyba muszę sobie wychillować. I tak nie na to wpływu.