reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2023

reklama
A robiliście dokładniejsze badania, czemu tak się dzieje ?
Mam haplotyp m2 w genie anxa, także tutaj to przeszkadza w donoszeniu. W 1 ciąży prawdopodobnie to było przyczyną. W 2 pęknięcie krwiaka.
Włączyliśmy heparyne, ale nie daje ona oczywiście gwarancji.
No cóż, najgorszy teraz stres. Trzeba przeczekać. Może to tylko takie plamienie od aplikowania luteiny tym razem.

Ja dalej walczę z mdłościami 24/7, brakiem apetytu i lekkimi zawrotami głowy 🤪
Za tydzień drugie USG, bo w 5tc+5, nic poza pęcherzykiem nie było jeszcze widać.

Mam haplotyp m2 w genie anxa, także tutaj to przeszkadza w donoszeniu. W 1 ciąży prawdopodobnie to było przyczyną. W 2 pęknięcie krwiaka.
Włączyliśmy heparyne, ale nie daje ona oczywiście gwarancji.
No cóż, najgorszy teraz stres. Trzeba przeczekać. Może to tylko takie plamienie od aplikowania luteiny tym razem.
Jak się czujesz ? Kompletnie się nie znam, pierwszy raz słyszę o tym genie 😢

Dzień dobry drogie Panie ☺️
3 noc z rzędu przespana, sukces, ale w ciągu dnia staram się nie spać.
ja za to jak wcześniej miałam mega senność, tak tej nocy najpierw nie mogłam zasnąć, później budziłam się co godzina, a od 5 łazienka. Dziś przede mną trasa ok 400km jako kierowca i to z niespełna 5 latkiem na pokładzie, trzymajcie kciuki bo będę miała wesoło zapewne. :D

reklama
Jak się czujesz ? Kompletnie się nie znam, pierwszy raz słyszę o tym genie 😢
Poplamiłam samą brunatną krwią, więc możliwe, że znów jest jakiś krwiak który się oczyszcza.
Zastanawia mnie tylko to, że w tej ciąży nie mam żadnych objawów prócz braku okresu, bólu piersi i częstego sikania.
Nawet zapachy nie są aż tak drażniące, intensywne🤷‍♀️.
Chyba muszę sobie wychillować. I tak nie na to wpływu.

Do góry