ja też przed większością chcę ukryć ale z rodziną z racji odległości widzę się raz na rok (w tym jadę do nich jutro), a jednak lepiej będzie osobiście niż telefonicznie. Z męża rodziną (mieszkają bliżej) poczekamy, w pracy też myślę we wrześniu powiedzieć (jeszcze trochę mam stres przed tą rozmową).Super Daj znać
Ja to nawet zastanawiam się nad sposobami ukrywania tego stanu jak najdłużej. Do 12 tygodnia na pewno. Ale to już z uwagi na moje wczesniejsze doświadczenia.
reklama
Mimiiaa wynik bety z dzisiaj 462,30mlU/ml zaczyna spadać w poniedziałek 8 sierpnia było 491mlU/mlTo daj koniecznie znać, jeśli tylko jakies objawy sie nasila to nie wahaj sie jechać na ip. Trzymaj się
Mmiiaa
Fanka BB :)
No to w tej calej przykrej sytuacji mimo wszystko dobra wiadomość... Co prawda spadek niewielki, ale może wcześniej jeszcze rosło i dopiero zaczęło spadać ważne żebyś była monitorowana przez lekarza. PrzytulamMimiiaa wynik bety z dzisiaj 462,30mlU/ml zaczyna spadać w poniedziałek 8 sierpnia było 491mlU/ml
Czekamy, daj znać
Jutro się okaże może znajdzie mój gon gdzie się zagnieździł .No to w tej calej przykrej sytuacji mimo wszystko dobra wiadomość... Co prawda spadek niewielki, ale może wcześniej jeszcze rosło i dopiero zaczęło spadać ważne żebyś była monitorowana przez lekarza. Przytulam
Weronik@29
Bardzo mi przykroMimiiaa wynik bety z dzisiaj 462,30mlU/ml zaczyna spadać w poniedziałek 8 sierpnia było 491mlU/ml
A jak spada beta to znaczy że ciąża obumarła ?No to w tej calej przykrej sytuacji mimo wszystko dobra wiadomość... Co prawda spadek niewielki, ale może wcześniej jeszcze rosło i dopiero zaczęło spadać ważne żebyś była monitorowana przez lekarza. Przytulam
Mmiiaa
Jest szansa ze organizm sam ja poroni, czyli bez laparoskopii czy środków farmaceutycznych i dlugiej przerwy od statań, ale to już zdecydowanie kwestia do omowienia z lekarzem.A jak spada beta to znaczy że ciąża obumarła ?
KaMaLi
Nie stresuj się Stres jest najgorszym doradcą.ja też przed większością chcę ukryć ale z rodziną z racji odległości widzę się raz na rok (w tym jadę do nich jutro), a jednak lepiej będzie osobiście niż telefonicznie. Z męża rodziną (mieszkają bliżej) poczekamy, w pracy też myślę we wrześniu powiedzieć (jeszcze trochę mam stres przed tą rozmową).
Jesteś kobietą-pracodawca powinien mieć z tyłu głowy, że możesz zajść w ciążę. Nikt nie bedzie Cię za to
A jak spada beta to znaczy że ciąża obumarła ?
Tak, niestety. Ale dobrze, że jest to tak mała wartość bety. Ja przy drugiej ciąży poronionej miałam ponad 30 tysięcy. Obumarła w 7 tygodniu, a poroniłam samoistnie dopiero w 13.A jak spada beta to znaczy że ciąża obumarła ?
Aby tak było . Przeraża mnie to może być cpJest szansa ze organizm sam ja poroni, czyli bez laparoskopii czy środków farmaceutycznych i dlugiej przerwy od statań, ale to już zdecydowanie kwestia do omowienia z lekarzem.
reklama
KaMaLi
A masz jakieś silne bóle?Aby tak było . Przeraża mnie to może być cp