reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2023

Super 😍 Daj znać :)
Ja to nawet zastanawiam się nad sposobami ukrywania tego stanu jak najdłużej. Do 12 tygodnia na pewno. Ale to już z uwagi na moje wczesniejsze doświadczenia.
ja też przed większością chcę ukryć ale z rodziną z racji odległości widzę się raz na rok (w tym jadę do nich jutro), a jednak lepiej będzie osobiście niż telefonicznie. :D Z męża rodziną (mieszkają bliżej) poczekamy, w pracy też myślę we wrześniu powiedzieć (jeszcze trochę mam stres przed tą rozmową).

reklama
Mimiiaa wynik bety z dzisiaj 462,30mlU/ml zaczyna spadać w poniedziałek 8 sierpnia było 491mlU/ml
No to w tej calej przykrej sytuacji mimo wszystko dobra wiadomość... Co prawda spadek niewielki, ale może wcześniej jeszcze rosło i dopiero zaczęło spadać 🤷‍♀️ ważne żebyś była monitorowana przez lekarza. Przytulam 😥

ja też przed większością chcę ukryć ale z rodziną z racji odległości widzę się raz na rok (w tym jadę do nich jutro), a jednak lepiej będzie osobiście niż telefonicznie. :D Z męża rodziną (mieszkają bliżej) poczekamy, w pracy też myślę we wrześniu powiedzieć (jeszcze trochę mam stres przed tą rozmową).
Nie stresuj się ❤️ Stres jest najgorszym doradcą.
Jesteś kobietą-pracodawca powinien mieć z tyłu głowy, że możesz zajść w ciążę. Nikt nie bedzie Cię za to
A jak spada beta to znaczy że ciąża obumarła ?

A jak spada beta to znaczy że ciąża obumarła ?
Tak, niestety. Ale dobrze, że jest to tak mała wartość bety. Ja przy drugiej ciąży poronionej miałam ponad 30 tysięcy. Obumarła w 7 tygodniu, a poroniłam samoistnie dopiero w 13.

reklama
Do góry