Mmiiaa
Fanka BB :)
To daj koniecznie znać, jeśli tylko jakies objawy sie nasila to nie wahaj sie jechać na ip. Trzymaj się12:00 - 13:00
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To daj koniecznie znać, jeśli tylko jakies objawy sie nasila to nie wahaj sie jechać na ip. Trzymaj się12:00 - 13:00
Czekamy, daj znać12:00 - 13:00
Napiszę jak tylko otrzymam wyniki . U mnie dzisiaj 5+4 to może jeszcze nie dojdzie do pęknięcia i krwotoku .To daj koniecznie znać, jeśli tylko jakies objawy sie nasila to nie wahaj sie jechać na ip. Trzymaj się
Hej ja bylam 4+5 i byl juz pecherzyk w macicy. Zeby cos zobaczyc beta musi byc powyzej 1000. Ile dzis masz t+d?Cześć Mamusie,
W poniedziałek zobaczyłam 2 kreski, beta 48, wczoraj beta 171. Data z aplikacji 16 kwietnia wychodzi.
Za chwilkę idę do endokrynologa pierwszy raz w życiu , bo tsh w pon. 2.40 a wczoraj 3.18.
Powiedzcie proszę czy na etapie 4+4 jest możliwość zobaczenia czegokolwiek na usg? Choćby lokalizacji ciąży?idę dziś do ginekologa też, głównie żeby spojrzał na moje wyniki z krwi czy wszystko ok i zastanawia mnie to usg.
Nie stresuj się jak nic jeszcze nie bedzie Beta musi być powyżej 1000, żeby w USG uwidocznił się pęcherzyk. A skoro beta wczoraj wyniosła 171, to jeszcze raczej nie będzie nic widaćCześć Mamusie,
W poniedziałek zobaczyłam 2 kreski, beta 48, wczoraj beta 171. Data z aplikacji 16 kwietnia wychodzi.
Za chwilkę idę do endokrynologa pierwszy raz w życiu , bo tsh w pon. 2.40 a wczoraj 3.18.
Powiedzcie proszę czy na etapie 4+4 jest możliwość zobaczenia czegokolwiek na usg? Choćby lokalizacji ciąży?idę dziś do ginekologa też, głównie żeby spojrzał na moje wyniki z krwi czy wszystko ok i zastanawia mnie to usg.
A to dzis jest 4+4, nie zrozumialamNie stresuj się jak nic jeszcze nie bedzie Beta musi być powyżej 1000, żeby w USG uwidocznił się pęcherzyk. A skoro beta wczoraj wyniosła 171, to jeszcze raczej nie będzie nic widać
Super Daj znaćJa właśnie jestem po wizycie u mojej gin (tak jak kiedyś pisałam, nie ma USG na pierwszej wizycie). W badaniu na fotelu wszystko ok, szyjka "ładna". Zapisałam się do niej na USG za 2 tygodnie (będzie już 8+3). Dziś jeszcze idę wieczorem na dodatkową wizytę pod kątem USG do innego lekarza aby mieć pewność co do ciąży - chcę jutro powiedzieć rodzicom - potem nie będzie okazji.
Dostałam też lek na próbę na swoje dolegliwości, zobaczymy jak to będzie.