reklama
Mnie tak samo mdli na okrągło, fatalnie się czuje. Ledwo w pracy wytrzymuje. Chciałam popracować do 12 tygodnia , ale nie wiem czy dam radę. W pracy nikt nie wie i chce żeby tak zostało aż pójdę na L4mnie jakiś czas temu tak brzuch bolał, po ok 2 tygodniach się nieco uspokoiło. Obecnie bóle piersi (mam je od kilku dni po owulacji i tak się trzyma cały czas), mega osłabienie i mdłości 24 na dobę (nawet w środku nocy). W poniedziałek wracam po długim urlopie i w sumie nie wiem jak dam radę pracować. W pracy chcę powiedzieć dopiero we wrześniu.
Ja się czuje fatalnie. Piersi mam nabrzmiałe i sutki tkliwe, zawsze takie mam przed miesiączką. Mdli mnie, ale nie wymiotuje, dzisiaj mnie naciągało przy myciu zębów :/ nie mam apetytu, okropny nie smak w ustach, dobrze ze po covidzie mi całkiem węch nie wrócił bo bym nawet zakupów nie zrobiła. I straszny spadek enegii, tylko bym leżała. Jeszcze te upały dobijają masakrycznie. Mąż się martwi tym moim brakiem energii i chęci do czegokolwiek.
Ja jestem już od 2 tyg na l4 ze względu na zmianowy system pracy i te wcześniejsze straty. W pracy wiedzą w rodzinie jeszcze nikt.
W pon usg i zobaczymy co tam słychać.
Ja jestem już od 2 tyg na l4 ze względu na zmianowy system pracy i te wcześniejsze straty. W pracy wiedzą w rodzinie jeszcze nikt.
W pon usg i zobaczymy co tam słychać.
malinowelove
Fanka BB :)
Ja mam preglifeA jeśli chodzi o bóle brzucha to mnie czasem bolą pachwiny. Czasem coś zakłuje albo czuje ciągnięcie w miejscu po bliźnie po cc ale to chyba w sumie wszystko normalne.
Dziewczyny czy polecacie jakąś fajną apke ciążową na telefon ?
pietraczkaa
Cześć dziewczyny podglądam was od kilku dni, ale dzisiaj chyba już mogę dołączyć. Z om termin wychodzi na 24.04.2023
Póki co moja beta bardzo małe wartości miała, ale rośnie ponad 100% co 48h. Dzisiejsza beta 318,50. Według aplikacji 4+5 więc nie wiem jak to się potoczy. Biorę od dwóch dni Besins bo progesteron dość niski.
Mam 29 lat, to moja druga ciąża. Pierwszą straciła w czerwcu, w 10 tygodniu, córka była obciążona wadą genetyczna.
Mam nadzieję, że kwiecień będzie dla nas łaskawy
Póki co moja beta bardzo małe wartości miała, ale rośnie ponad 100% co 48h. Dzisiejsza beta 318,50. Według aplikacji 4+5 więc nie wiem jak to się potoczy. Biorę od dwóch dni Besins bo progesteron dość niski.
Mam 29 lat, to moja druga ciąża. Pierwszą straciła w czerwcu, w 10 tygodniu, córka była obciążona wadą genetyczna.
Ostatnia edycja:
Mmiiaa
Hej robiłas jeszcze dziś proga?Cześć dziewczyny podglądam was od kilku dni, ale dzisiaj chyba już mogę dołączyć. Z om termin wychodzi na 24.04.2022
reklama
pietraczkaa
Nie, dzisiaj nie. Od czwartku biorę ten besins i zrobię proga w poniedziałek bo on wychodzi w badaniu krwi i będziemy z panią doktor decydować czy zwiększać dawkę czy jedna tabletka daje radę bo po dwóch dniach to mało miarodajne.Hej robiłas jeszcze dziś proga?
W czwartek próg 16,900
Miło mi, że jesteśmy tu razem