Cześć, tez mam dziś dokładnie 16+5 i podobnie jak Ty czuję ciągły niepokój niby wszystko dobrze (Hej! Jestem Emila to moja pierwsza ciąża, aktualnie 16 tydzień + 5 dni. Ciąża przebiega bez większych problemów, z tym wyjątkiem, że mam cukrzycę ciążowa fizycznie czuje się zdecydowanie lepiej niż psychicznie-mimo, że lekarz zapewnia, że wszystko jest dobrze, ja czuję ciągle jakiś niepokój... Nie potrafię uwierzyć, że przy mojej nadwadze, niedoczynności tarczycy, chorej wątrobie i jeszcze przyplątanej cukrzycy ciążowej wszystko przebiega bezproblemowo... Przesadzam czy to nie aż takie dziwne w naszym stanie?
Cześć, tez mam dziś dokładnie 16+5 i podobnie jak Ty czuję ciągły niepokój tez choruje na niedoczynność tarczycy. Lekarz mówi że jest wszystko Ok. Jedynie wyniki krwi bliskie anemii, wiec mam już żelazo na receptę .. Też się zastanawiam czy moje zachowanie jest normalne chciałabym nastawić się pozytywnie !!Hej! Jestem Emila to moja pierwsza ciąża, aktualnie 16 tydzień + 5 dni. Ciąża przebiega bez większych problemów, z tym wyjątkiem, że mam cukrzycę ciążowa fizycznie czuje się zdecydowanie lepiej niż psychicznie-mimo, że lekarz zapewnia, że wszystko jest dobrze, ja czuję ciągle jakiś niepokój... Nie potrafię uwierzyć, że przy mojej nadwadze, niedoczynności tarczycy, chorej wątrobie i jeszcze przyplątanej cukrzycy ciążowej wszystko przebiega bezproblemowo... Przesadzam czy to nie aż takie dziwne w naszym stanie?