reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2023

Tak 3 córeczki u nas 😂
Oczywiście najważniejsze ze by wszystko było dobrze bo osiwieje 😁😂🙈
Pok i co mam tylko imię dla chłopaka 😁
Jak u Was ,macie jakieś zachcianki ,ja od kilku dni jem majonez łyżkami normalnie 🙈
Ja o dziwo tez dodaje majonez do wszystkiego. Na tosty, na kanapki, do sałatek. W pierwszej ciąży mogłam tylko ketchup. Majonez mnie zabijał 🤢

reklama
Tak 3 córeczki u nas 😂
Oczywiście najważniejsze ze by wszystko było dobrze bo osiwieje 😁😂🙈
Pok i co mam tylko imię dla chłopaka 😁
Jak u Was ,macie jakieś zachcianki ,ja od kilku dni jem majonez łyżkami normalnie 🙈
Ja jem pistacje i maliny w ilościach hurtowych 😊 mam też straszna chęć na twaróg 😋😋😋...właśnie dziś będę jeść na śniadanie... Ogólnie budzę się codziennie tak głodna jakbym cały wcześniejszy dzień harowała w obozie pracy 🙈🤣

Ogólnie to moja 5 ciąża 🙉🙊🙈..ale 1 dziecko które mam nadzieję przytulić w swoich ramionach. Moja historia jest dość smutna ale doszłam przyczyny strat i po wdrożonym leczenia wszystko póki co jest super ♥️trzymajcie kciuki za Nas 🥰
Dużo nas tu po przejściach. Najważniejsze, ze znasz przyczynę, leczenie daje efekt, wiec na pewno będzie dobrze 🤞🤞🤞

Ja jem pistacje i maliny w ilościach hurtowych 😊 mam też straszna chęć na twaróg 😋😋😋...właśnie dziś będę jeść na śniadanie... Ogólnie budzę się codziennie tak głodna jakbym cały wcześniejszy dzień harowała w obozie pracy 🙈🤣
Ja zasypiam taka głodna. Wystarczy, ze położę się do łóżka zaraz czuje jak mnie ssie od środka. Rano mniej to odczuwam, bo zazwyczaj wszystko na szybko, kawa i do pracy, a w weekend oczywiście wstaje i od razu wiem co zaraz zjem 😁

Ja zasypiam taka głodna. Wystarczy, ze położę się do łóżka zaraz czuje jak mnie ssie od środka. Rano mniej to odczuwam, bo zazwyczaj wszystko na szybko, kawa i do pracy, a w weekend oczywiście wstaje i od razu wiem co zaraz zjem 😁
To ja mam najgorzej rano..przez to budzę się bardzo wcześnie 5-7 🙈 ostatnio np .zrobiłam napad na lodówkę o 3 🤣🤣przy okazji męża obudziłam bo traciłam kubek na szafce 🤪

Strusio trzymam kciuki .
Dzisiaj zamierzam powiedzieć w domu że będzie rodzeństwo 😂😂
Oczywiście też uwielbiam jeść i w obecnym stanie muszę mieć rano świeże pieczywo z piekarni oczywiście z majonezem

reklama
Dziewczyny A tak na marginesie widać coś u Was już ?
U mnie nic tylko jakbym miała oponke. Mam czutke że będę miała nisko brzuch 😭😭 nic to nie zwiastuje dobrze ,przerabialam to w pierwszej ciaży 😭

Do góry