reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2023

Tak 3 córeczki u nas 😂
Oczywiście najważniejsze ze by wszystko było dobrze bo osiwieje 😁😂🙈
Pok i co mam tylko imię dla chłopaka 😁
Jak u Was ,macie jakieś zachcianki ,ja od kilku dni jem majonez łyżkami normalnie 🙈
Ja o dziwo tez dodaje majonez do wszystkiego. Na tosty, na kanapki, do sałatek. W pierwszej ciąży mogłam tylko ketchup. Majonez mnie zabijał 🤢

reklama
Tak 3 córeczki u nas 😂
Oczywiście najważniejsze ze by wszystko było dobrze bo osiwieje 😁😂🙈
Pok i co mam tylko imię dla chłopaka 😁
Jak u Was ,macie jakieś zachcianki ,ja od kilku dni jem majonez łyżkami normalnie 🙈
Ja jem pistacje i maliny w ilościach hurtowych 😊 mam też straszna chęć na twaróg 😋😋😋...właśnie dziś będę jeść na śniadanie... Ogólnie budzę się codziennie tak głodna jakbym cały wcześniejszy dzień harowała w obozie pracy 🙈🤣

Ogólnie to moja 5 ciąża 🙉🙊🙈..ale 1 dziecko które mam nadzieję przytulić w swoich ramionach. Moja historia jest dość smutna ale doszłam przyczyny strat i po wdrożonym leczenia wszystko póki co jest super ♥️trzymajcie kciuki za Nas 🥰
Dużo nas tu po przejściach. Najważniejsze, ze znasz przyczynę, leczenie daje efekt, wiec na pewno będzie dobrze 🤞🤞🤞

Ja jem pistacje i maliny w ilościach hurtowych 😊 mam też straszna chęć na twaróg 😋😋😋...właśnie dziś będę jeść na śniadanie... Ogólnie budzę się codziennie tak głodna jakbym cały wcześniejszy dzień harowała w obozie pracy 🙈🤣
Ja zasypiam taka głodna. Wystarczy, ze położę się do łóżka zaraz czuje jak mnie ssie od środka. Rano mniej to odczuwam, bo zazwyczaj wszystko na szybko, kawa i do pracy, a w weekend oczywiście wstaje i od razu wiem co zaraz zjem 😁

Ja zasypiam taka głodna. Wystarczy, ze położę się do łóżka zaraz czuje jak mnie ssie od środka. Rano mniej to odczuwam, bo zazwyczaj wszystko na szybko, kawa i do pracy, a w weekend oczywiście wstaje i od razu wiem co zaraz zjem 😁
To ja mam najgorzej rano..przez to budzę się bardzo wcześnie 5-7 🙈 ostatnio np .zrobiłam napad na lodówkę o 3 🤣🤣przy okazji męża obudziłam bo traciłam kubek na szafce 🤪

Strusio trzymam kciuki .
Dzisiaj zamierzam powiedzieć w domu że będzie rodzeństwo 😂😂
Oczywiście też uwielbiam jeść i w obecnym stanie muszę mieć rano świeże pieczywo z piekarni oczywiście z majonezem

reklama
Dziewczyny A tak na marginesie widać coś u Was już ?
U mnie nic tylko jakbym miała oponke. Mam czutke że będę miała nisko brzuch 😭😭 nic to nie zwiastuje dobrze ,przerabialam to w pierwszej ciaży 😭

Do góry