reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2023

Jeśli chodzi o monitor oddechu to się nie wypowiem bo nigdy nie korzystałam .

A jeśli chodzi o ból to mi od tego się zaczęło. Warto zacząć coś z tym robić bo ja nie zrobiłam i potem ciągnęło aż do stopy. Od 2 lat nie chodzę w butach na obcasie :( a Kocham szpileczki , kozaczki czy botki na obcasie. Ale jeśli później mam nie wstać z łóżka to odpuszczam. :/
A co mogę z tym robić? Bo szczerze mówiąc pojęcia nie mam 🙈

reklama
A co mogę z tym robić? Bo szczerze mówiąc pojęcia nie mam 🙈
Mi pomagała poduszka elektryczna albo termofor. Ja wiem że to D..a xd ale nie wiem czy można się tak grzać w Ciazy. Zapytaj na następnej wizycie lekarza. Ćwiczenia rozciągające też pomagają. Ciepłe kąpiele. Ale pogadaj z lekarzem. Bo w ciąży nie są wskazane kąpiele ciepłe. Masuj. Ja miałam tej olej z żywokostu z górnikiem i smarowalam , mąż pomagał ;p

Macie czasem uczucie ,że ciągnie was w pochwie ? A raczej tak jakby rozpierało? Ja tak czasem mam. I nie wiem czy tak ma być.
Miałam dzisiaj o to samo pytać ;). Nabiegałam się w pracy, i właśnie czuje takie ciągnięcie, uciskanie od góry jakby... Nie cały czas ale jak uciśnie to bardzo nieprzyjemne uczucie.

Jutro mam wizytę wypytam o co tam chodzi ;D

Nawiązując do imion, bardzo chciałam by były na D.
Żeby było śmieszniej, ja nazywam się Daniela, mój facet Daniel xd córeczkę chciałam nazwać od zawsze Daria a syna Dawid.
Jednak mamy konflikt interesów, Daria się partnerowi nie podoba... A Dawid to już w ogóle odpada bo kojarzy się Danielowi z jakimś przypałowym znajomym. W ramach kompromisu ustaliliśmy że, ja wybiorę imie dla córki i będzie to Daria,

A on dla Syna i bedzie to Antoś. Albo Ryszard. Na Ryszarda nie ma mojej zgody, żaden Rychu na bank nie xd więc zostaje Antoś...

Codziennie podrzucam jakieś imiona i jest bunt, obraża się że Antoś i koniec...
Z wyjątkiem dzisiaj, dziś wymyśliłam że może Mikołaj to wziął to też pod uwagę i ma dylemat ;D

reklama
Do góry