Kinnia95
Fanka BB :)
Tak. Oprócz tego, że bolą mnie cycki to nic mi nie dolegaBardzo się cieszę! czy to z Tobą mam podobny brak objawów itp?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak. Oprócz tego, że bolą mnie cycki to nic mi nie dolegaBardzo się cieszę! czy to z Tobą mam podobny brak objawów itp?
Oby !A to przepraszam, myślalam że dzisiaj i krew i USG. To i tak już niedługo. U nas trzeba jeszcze poczekać na prenatalne ale w czwartek jadę na USG do mojej lekarz prowadzacej. My straciliśmy ciążę w czerwcu. Też bardzo mnie stresują wizyty póki co ale trzeba być dobrej myśli, że tym razem się uda i dotrwamy do kwietnia
Ja też nie mam objawów jakiś super. Lekkie mdłości miałam. A tak to zmęczenie i brak energii. I tyle. Myślałam ,że coś ze mną nie tak.Bardzo się cieszę! czy to z Tobą mam podobny brak objawów itp?
Jeśli jesteś obstawiona lekami to będzie dobrze. A robiliście też badania genetyczne dzieci? Czy tylko was?Oby !
Jestem po naprawdę drogich badaniach i immunologicznych i genetycznych. nie wyszło jakoś bardzo źle. Ale wolałam sprawdzić co jest nie tak. Jakieś drobne rzeczy wyszły na które zapobiegawczo dostałam leki. Mam nadzieję,że mi pomogą. W 10/11 tyg jak szybko bije serduszko ?
Ja też nie mam żadnych objawów, ja z nawet piersi mnie nie bolą, kompletnie nie czuje, że jestem w ciąży, a dzisiaj się tak zestresowałam, że mi ciśnienie do 140 skoczyło...Ja też nie mam objawów jakiś super. Lekkie mdłości miałam. A tak to zmęczenie i brak energii. I tyle. Myślałam ,że coś ze mną nie tak.
Powiem szczerze ,że wtedy trafiłam na bardzo okropne położne i lekarze też nie byli zbyt życzliwi. Nawet mi nie zaproponowano. A ja jeszcze takiej wiedzy nie miałam ,ponieważ pierwszą ciążę straciłam w 6 TC. A te w 10. Serduszko się zatrzymało wtedy. A moje pękło. Badałam tylko siebie i męża.Jeśli jesteś obstawiona lekami to będzie dobrze. A robiliście też badania genetyczne dzieci? Czy tylko was?
Mnie cycki raz bolą raz nie. Też wymyślałam sobie cuda. Ale przecież one chyba ciągle boleć nie muszą ?Ja też nie mam żadnych objawów, ja z nawet piersi mnie nie bolą, kompletnie nie czuje, że jestem w ciąży, a dzisiaj się tak zestresowałam, że mi ciśnienie do 140 skoczyło...
USG i test Pappa?I badania prenatalne tez mam na nfz.