lpmagda
Fanka BB :)
U mnie też, ewidentnieno to to sprawde u mnie powinna w takim razie być dziewczyna jak ta lala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie też, ewidentnieno to to sprawde u mnie powinna w takim razie być dziewczyna jak ta lala
Usg mam teraz w środę a pappa robiłam w zeszły czwartek po wyjściu od lekarza, bo mówił że mogę od razu zrobićA odnośnie do PAPPA - krew pobierajcie tego samego dnia, w którym macie USG?
Czyli będziemy się wspierać duchowo.
Od dziecka miałam problemy z żylakami. W poprzedniej ciąży gin od razu skierowała mnie na badania do tego labolatorium i przez cała ciąże kontrolowali moje wyniki, tym razem jest tak samo. Generalnie to wszystko badają z krwi.Rozumiem,a jak to było diagnozowane?
Chyba jeszcze nie przez brzuch.Czyli będziemy się wspierać duchowo.
Dziewczyny myślicie, czy mój partner może ze mną na badania jutro iść? Bo chce, a ja nie wiem czy lekarz pozwoli mu wejść. Nie wiem czy to będzie usg już przez brzuch.
Ja też mam problem z żylakami,nawet miałam operację w 2015 r. ,teraz mam z nimi spokój ale lekarz nie kazał mi robić dodatkowych badanOd dziecka miałam problemy z żylakami. W poprzedniej ciąży gin od razu skierowała mnie na badania do tego labolatorium i przez cała ciąże kontrolowali moje wyniki, tym razem jest tak samo. Generalnie to wszystko badają z krwi.
A który to tydzień?Czyli będziemy się wspierać duchowo.
Dziewczyny myślicie, czy mój partner może ze mną na badania jutro iść? Bo chce, a ja nie wiem czy lekarz pozwoli mu wejść. Nie wiem czy to będzie usg już przez brzuch.
8+5A który to tydzień?
Haha mi z tej wróżby wychodzi chłopak ale w sumie też tak czuję że chłopiec ale zobaczymy.U mnie tez. Moja mama nawet mi z ręki wróżyła obrączką i też dziewczyna wychodzi
to raczej przezpochwowe.