reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2023

Hej ;) przyszłam do Was! Uciekłam od marcówek, bo tam ciągle jakieś kłótnie i mega spam, 900 stron. Nie nadążam ;)

Termin mam na 2.04 z miesiączki z USG na 27.03 zobaczymy co to wyjdzie ;D

Jak się czujecie? ;) Gratulacje wszystkim przyszłym mamusiom <3

Witamy🎉
Nadrabiam właśnie wieści z wizyt dziewczyn i niestety dwie to nie były dobre wieści 🥲

reklama
Ja niestety w wielu grupach zauważyłam spiny. Niby każdy post zawiera coś w stylu „nie chce pluć jadem”, ale tak naprawdę zawierają tyle złośliwości, ze aż wywołują uśmiech politowania. Wydaje mi się, ze w życiu codziennym spotyka nas tyle trudności, ze na forum naprawde można zachować pewne rzeczy dla siebie 🙈

Też tak uważam, można powiedzieć swoje zdanie, ale wszystko z kultura, anie chamstwem

Witamy🎉
Nadrabiam właśnie wieści z wizyt dziewczyn i niestety dwie to nie były dobre wieści

Jestem po wizycie. Niestety prawdopodobnie puste jajo, nie ma zarodka 😓 z usg wychodzi 4 + 6 tc. a z OM 7 tydzień, plus mały przyrost bety, mam się nastawić na najgorsze
Mamciu... ;( Może jeszcze wszystko będzie dobrze <3 bądź dzielna <3

Hej ;) przyszłam do Was! Uciekłam od marcówek, bo tam ciągle jakieś kłótnie i mega spam, 900 stron. Nie nadążam ;)

Termin mam na 2.04 z miesiączki z USG na 27.03 zobaczymy co to wyjdzie ;D

Jak się czujecie? ;) Gratulacje wszystkim przyszłym mamusiom <3
Hej ja tez jedna noga próbowałam być w marcu jedna w kwietniu ;p ale wybrałam kwiecień ;-) ja termin 5 kwiecień ;-) ale zapewne cc czeka mnie ;-) wiec obstawiam koniec marca :p

Jestem po wizycie. Niestety prawdopodobnie puste jajo, nie ma zarodka 😓 z usg wychodzi 4 + 6 tc. a z OM 7 tydzień, plus mały przyrost bety, mam się nastawić na najgorsze
Trzymaj się ! Pamiętaj ze wiele z nas ma takie i jeszcze cięższe historie i mimo wszytsko dalej walczymy - będzie dobrze, daj sobie chwile i szukaj motywacji na nowo!

A na jakiej podstawie lekarz podejrzewa zaśnie?
Wnioskował po obrazie USG. Był bardzo skąpy w słowach, miałam wręcz wrażenie, ze sam nie ma pomysłu na to co się dzieje. Kazał zrobić betę - wczoraj wyniosła prawie 12 tys. Wysłałam mu smsa z wynikiem - poprosił bym ponowila badanie dziś… po 7 już oznaczylam poziom i czekam na wynik.

Szczerze, mam nadzieje, ze jednak to po prostu nieprawidłowo rozwijająca sie ciąża, a nie zaśniad, którym tak straszy gin.

reklama
Do góry