reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2023

reklama
Po jakim czasie od pierwszej wizyty idziecie na kolejna?

Jak czytam o tych waszych objawach to się zastanawiam, czy u mnie się dopiero pojawia, czy co jest grane. U mnie na razie obolałe piersi i zmecznienie, i to by było na tyle 😉

Po jakim czasie od pierwszej wizyty idziecie na kolejna?

Jak czytam o tych waszych objawach to się zastanawiam, czy u mnie się dopiero pojawia, czy co jest grane. U mnie na razie obolałe piersi i zmecznienie, i to by było na tyle 😉
Ja byłam w poniedziałek. Kolejną mam za 4 tygodnie.
Który tydzień u Ciebie?

Raczej tydzień, półtorej. Mam do wykorzystania zaległe dni z zeszłego roku do końca września. 2 tygodni raczej mi się nie uda.

Bonzur,
No i dobry i tydzień 🙃urlop to urlop odrazu ma sie inne nastawienie.
Ileeee dziś stron 😱
Tak piszecie o tych objawach, a mi przeszło. Raz mnie mdli,a za chwile spokój.Jutro mam wizytę i już mam stresa 😬🤐🥴

Tak piszecie o tej glukozie i cukrzycy... ja zawsze miałam wyniki w normie, mam nadzieje że teraz też tak będzie.
Kurcze ja wczoraj miałam taką niemoc i brak sił że masakra. Spałam prawie 9h a popoludniu i tak drzemkę musiałam sobie zrobić. Wstaje i dalej jestem zmęczona, jakoś nie miałam tak w poprzednich ciążach żebym czuła się taka zmęczona non stop.
Umówilam się na piątek na usg piersi, stwierdziłam że skoro lekarz zaleca to trzeba zrobić.
Jutro zaczynam 10tc i jest to czas kiedy straciłam ciąże w zeszlym roku- oczywiście nie chce ale mimowolnie sobie wkręcam 🤔 oby jakoś to przetrwać.

Bardzo dużo na naszym forum strat z poprzednich ciąż, strasznie to smutne 😢i nie powiem, że dołujące... Tak bym chciała żeby Nam wszystkim się udało 🙏🙏🙏

Witam dziewczyny. Jestem w 7 tyg. ciązy, w poniedziałek było USG, ciąża potwierdzona i wyczuwalne tętno. Z powodu delikatnych plamień i bólu brzucha lekarz zapisał luteinę dopochwowo 2x100 dziennie. Plamienia nadal są, ale delikatne. Cały czas miałam książkowe objawy mdłości itd. a dzisiaj nic :( Pewnie panikuje, ale jest się czym martwić?

Witamy🎉
Nie martwić, czytaj i zobacz każda ma takie rozterki 😆

reklama
Do góry