Marta_1991
Fanka BB :)
Powiedz proszę czy suszarka nie kurczy Ci ubrań?? Ja też mam boscha i mam wrażenie że na jakim programie bym nie suszyła to się kurczą... Od początku ciąży miałam atak wymiotowania na zapach prania a po suszarce barfzo pachną ubrania a jesczse to kurczenie... Nie kolegujemy się za bardzo...A co do prezentów świątecznych to ja na szczęście mam do kupienia tylko 7 i powoli mogę je zacząć kompletować. Dostałam bon do empiku na 50 zł, więc dołożę trochę i tam zamówię Kluskowi jakiś zestaw Play-doh. Za zakup pralki i suszarki Bosch (ostatnio kupowałam wszystkie sprzęty) dostałam bon do Zalando na 300 zł, więc kupię tacie piżamę (nosi tylko długie piżamy ze ściągaczami na rękach i nogach z miękkiej bawełny i ciężko takie znaleźć stacjonarnie) i coś dla siebie. Mąż chce scyzoryk i wysłał mi już konkretny model. Mama chce perfumy, ale jeszcze nie zdecydowała jakie. Babci kupię bombki-ptaki. Co roku jej takie kupuję na kiermaszach Bożonarodzeniowych. I dla brata z narzeczoną jakaś pierdoła +słodycze. I tyle.
O teściach czy dzieciakach z rodziny męża na razie nie myślę, bo nie wiem czy w ogóle będziemy się tam wybierać w te Święta. Jeśli tak to dla dzieciaków jakieś zapasowe prezenty zawsze mam kupione. Kupuję jak są w dobrej cenie w ciągu roku i potem mam gotowe jak musimy iść gdzieś na urodziny czy coś.