reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny mnie proszę też dopiszcie🙏 może nie udzielam się tu super dużo, ale fakt że to będzie wątek prywatny pomoże mi może bardziej się otworzyć:)) to moja pierwsza ciaza, odpukać do tej pory wszytsko było na tyle dobrze, że nie miałam wiele pytań, a tez, ze nie mam doświadczenia ciężko mi cokolwiek radzic:) ale fajnie tu być;)
Co do imion.. póki co nie potwierdzony chlopak i z imieniem nie mieliśmy problemu;D
Chcoiaz 99% uważa to za beznadziejny pomysł i imię, naszego synka nazwiemy Gniewko;)

Super imię! Mi się podoba :)

A wracając jeszcze do tematu spania, to ja też się często budzę w nocy i nie mogę zasnąć ale bardziej mnie wkurzają moje dziwne sny które mam codziennie 🤷‍♀️😂 wczoraj mi się śniło ze byłam na Majorce i szukałam tam greckich oliwek (przez cały sen), a dzis mi się śniło ze urodziłam na kanapie, ale dzidziuś urodzil się zdrowy, czyściutki jak po kąpieli i nie trzeba było odcinać pępowiny, wiec go tylko ubrałam i położyłam do łóżeczka i zaczęłam dzwonić na pogotowie żeby ktoś przyjechał i sprawdził czy wszystko ok ale nie mogłam się dodzwonić 🤷‍♀️ nie są to koszmary ale rano się budzę i myśle sobie co w tej mojej głowie siedzi 😅 te sny zaczęły się 2 tygodnie temu i sa codziennie😅

Mam do was pytanie o swissmed, czy polecacie tam rodzić? Mąż mi trochę truje, że pakiet medyczny obejmuje właśnie poród w swissmedzie i trochę się waham, ale znowu boję się komplikacji okołoporodowych i mam trochę mieszane uczucia.

Witam laseczki w nowym dniu. 🥰 ja się zbudzilam koło 6 rano bo dzwoniły budziki partnera musiał wstawać do pracy a ja dziś wolne 🙃 ale udało mi się zasnąć jeszcze na trochę zjadłam ogólnie teraz mam taka chcice na słodkie jabłka jem je kilogramami 😂 malutka tak dziś kopie tak wariuje w brzuszku ze szok fajnie ze już ja czuje ❤️ trzymam kciuki za wszystkie wizyty koniecznie proszę o informacje 😗😗

Witam laseczki w nowym dniu. 🥰 ja się zbudzilam koło 6 rano bo dzwoniły budziki partnera musiał wstawać do pracy a ja dziś wolne 🙃 ale udało mi się zasnąć jeszcze na trochę zjadłam ogólnie teraz mam taka chcice na słodkie jabłka jem je kilogramami 😂 malutka tak dziś kopie tak wariuje w brzuszku ze szok fajnie ze już ja czuje ❤️ trzymam kciuki za wszystkie wizyty koniecznie proszę o informacje 😗😗
ale fajnie 🙂🙂 ja jeszcze nic nie czuje 🙈 czekam i czekam i nasłuchuje ale nic nie ma hehehe pewnie jeszcze trochę musze poczekać, zwłaszcza, że nie jestem z tych szczupłych 😅

A wracając jeszcze do tematu spania, to ja też się często budzę w nocy i nie mogę zasnąć ale bardziej mnie wkurzają moje dziwne sny które mam codziennie 🤷‍♀️😂 wczoraj mi się śniło ze byłam na Majorce i szukałam tam greckich oliwek (przez cały sen), a dzis mi się śniło ze urodziłam na kanapie, ale dzidziuś urodzil się zdrowy, czyściutki jak po kąpieli i nie trzeba było odcinać pępowiny, wiec go tylko ubrałam i położyłam do łóżeczka i zaczęłam dzwonić na pogotowie żeby ktoś przyjechał i sprawdził czy wszystko ok ale nie mogłam się dodzwonić 🤷‍♀️ nie są to koszmary ale rano się budzę i myśle sobie co w tej mojej głowie siedzi 😅 te sny zaczęły się 2 tygodnie temu i sa codziennie😅
ja ze snami to samo dzień w dzień jakieś totalne głupoty mi się śnią nie wiem od czego to zależne i właśnie przez te sny jak się budzę to czuje się zmęczona bo głowa ciagle pracuje

ale fajnie 🙂🙂 ja jeszcze nic nie czuje 🙈 czekam i czekam i nasłuchuje ale nic nie ma hehehe pewnie jeszcze trochę musze poczekać, zwłaszcza, że nie jestem z tych szczupłych 😅
powiem ci ze ja ogólnie jestem takiej standardowej postury ale brzuszek zawsze miałam i ciężko było mi z niego schudnąć a już pierwsze ruchy poczułam na początku 17 tygodnia także czekaj cierpliwe bo to są ruchy takie ze wiesz ze to to 😉

reklama
Do góry