reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
haha ale jaja! :D czyli lista ubranek na wiosnę się zgadza :D
W sumie tak, chociaż teraz jak na nią patrzę to wydaje mi się strasznie mało. 😂 Ale fakt był taki, że jak padało czy była brzydka pogoda to nie wychodziliśmy na spacery, a po miesiącu był już cieplutki maj. Jeśli był wiatr to i tak dziecko w gondoli go nie odczuwało, więc wystarczyła bluza +kocyk. Pierwszą kurtkę kupiliśmy chyba dopiero w sierpniu na jesień. 😂

Kuzynka dwoje dzieci urodziła w tym samym dniu, różnica wieku 2 latka 😁może i Ty wycelujesz hehe
Wolałabym nie przenosić tej ciąży o tydzień. Dziewczyny pisały, że 9 miesiąc się strasznie dłuży i to prawda. 😁 Od 38 tygodnia mówiłam do brzucha, że było miło, ale czas się żegnać, a czekało mnie 6 dodatkowych dni, gdzie codziennie budziłam się coraz bardziej zła, że dalej jestem w dwupaku. 😂

Cudownie😁😁😁

dałaś mi nadzieję na poznanie płci 😁😉wiercił się malutki skoro piszesz, że ma 80procent?
Nie wiem czy się wiercił bo lekarz ciągle tym urządzeniem machał po brzuchu :p
A na koniec spytałam o płeć to powiedział "zaraz zobaczymy" chwilkę popatrzył i właśnie powiedział "na 80% chłopak ale to się może zmienić" ale dla mnie 80% to bardzo dużo i już kupiłam niebieskie body dla męża <3

reklama
Do góry