A teraz w którym tygodniu jesteś? Pyt, bo dziewczyny chyba mają jakąś listę nicków wraz z terminami porodów chociaż nie jestem pewnaSyn 12 córcia 5
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A teraz w którym tygodniu jesteś? Pyt, bo dziewczyny chyba mają jakąś listę nicków wraz z terminami porodów chociaż nie jestem pewnaSyn 12 córcia 5
CudownieHej ja po wizycie wszystko super, a na 80% to chłopak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kuzynka dwoje dzieci urodziła w tym samym dniu, różnica wieku 2 latka może i Ty wycelujesz heheW kwietniu. Klusek jest z 18 kwietnia 2019, teraz mam termin na 11 kwietnia, ale kto wie, może będą mieli razem urodziny.
W kwietniu. Klusek jest z 18 kwietnia 2019, teraz mam termin na 11 kwietnia, ale kto wie, może będą mieli razem urodziny.
Super gratulacje ! Macie już imię ?Hej ja po wizycie wszystko super, a na 80% to chłopak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Według usg 17+6 według on 17+3 (termin usg 30.03, om 2.04)A teraz w którym tygodniu jesteś? Pyt, bo dziewczyny chyba mają jakąś listę nicków wraz z terminami porodów chociaż nie jestem pewna
W sumie tak, chociaż teraz jak na nią patrzę to wydaje mi się strasznie mało. Ale fakt był taki, że jak padało czy była brzydka pogoda to nie wychodziliśmy na spacery, a po miesiącu był już cieplutki maj. Jeśli był wiatr to i tak dziecko w gondoli go nie odczuwało, więc wystarczyła bluza +kocyk. Pierwszą kurtkę kupiliśmy chyba dopiero w sierpniu na jesień.haha ale jaja! czyli lista ubranek na wiosnę się zgadza
Wolałabym nie przenosić tej ciąży o tydzień. Dziewczyny pisały, że 9 miesiąc się strasznie dłuży i to prawda. Od 38 tygodnia mówiłam do brzucha, że było miło, ale czas się żegnać, a czekało mnie 6 dodatkowych dni, gdzie codziennie budziłam się coraz bardziej zła, że dalej jestem w dwupaku.Kuzynka dwoje dzieci urodziła w tym samym dniu, różnica wieku 2 latka może i Ty wycelujesz hehe
Nie wiem czy się wiercił bo lekarz ciągle tym urządzeniem machał po brzuchuCudownie
dałaś mi nadzieję na poznanie płci wiercił się malutki skoro piszesz, że ma 80procent?
Nie możemy się zdecydować nad: Cezary, Aleksander, Igor ale dla męża te trzecie to jak to powiedział "jako ostatnie" on najbardziej chce CzarkaSuper gratulacje ! Macie już imię ?