Joasia M
Fanka BB :)
Ja mam 34 mój pierworodny 11 lat. Urodziłam go jak miałam 23 lata.Kurczę, czy wszystkie jesteście takie młodziutkie? Czy są tu jakieś 30+++
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 34 mój pierworodny 11 lat. Urodziłam go jak miałam 23 lata.Kurczę, czy wszystkie jesteście takie młodziutkie? Czy są tu jakieś 30+++
A nawet 40+Kurczę, czy wszystkie jesteście takie młodziutkie? Czy są tu jakieś 30+++
Owszem, 36plus się kłaniaKurczę, czy wszystkie jesteście takie młodziutkie? Czy są tu jakieś 30+++
Też mam 11latkeJa mam 34 mój pierworodny 11 lat. Urodziłam go jak miałam 23 lata.
Nie mam i nie kupuję, przynajmniej teraz tak myślęA ja się chciałam zapytać co myślicie o detektorze tętna ? Czy któraś z Was już go ma albo używała w poprzednich ciążach?
Rozważałam zakup, ostatecznie się nie zdecydowałam. Doszłam do wniosku, że zamiast mnie uspokajać będę się bardziej denerwować.A ja się chciałam zapytać co myślicie o detektorze tętna ? Czy któraś z Was już go ma albo używała w poprzednich ciążach?
Potwierdzam. Mam podobne podejscieRozważałam zakup, ostatecznie się nie zdecydowałam. Doszłam do wniosku, że zamiast mnie uspokajać będę się bardziej denerwować.
Po takiej Wielkiej dawce nie miałaś problemów z szybko bijącym sercem?Jak tak czytam Wasze posty, to ja chyba jako jedyna mam euthyrox 88...
A na początku ciąży miałam TSH 4,010, po miesiącu TSH jakoś 0,5. Kazali mi nadal zażywać w takiej dawce.
No i kazano mi 30, 45 minut wstrzymać się ze śniadaniem, a tabletki ciążowe brać min. 4h po euthyroxie.