reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Witam, gratuluję wszystkim udanych wyników, zdrówka życzę chorowitkom, nic nie podpowiem w tym temacie, bo odpukac chodzę do pracy ale jeszcze nic mnie nie dopadło.
Ostatnio musiałam zawitać w szpitalu u teścia i widziałam w windzie mamuśkę jak z położnictwa z noworodkiem do domu wychodziła, cudny widok🤩🤩🤩 ale z windy jak wyszłam to wpadłam wprost na metalową trumnę z truposzem brrrr aż mnie ciarki przeszły😔 teściu żyje i nienajgorzej się ma ale na mózgi siadło i zrobił się bardzo niedobry, m nadzieję że mu przejdzie... Choć trochę...
Ja dziś ogromne porządki w domu , bo przez cały tydzień nie sprzątałam i chata mega zapuszczona, jeszcze że 2 godziny pracy przede mną. Dziecko w kinie, więc szybciej leci. Jutro zaczynam drugi trymestr i bardzo się z tego cieszę. Tyle u mnie. Wieczorkiem podczytam co dopiszecie bardzo się skręciłam w forum i Wasze opowieści 🤩

reklama
Jak tak czytam Wasze posty, to ja chyba jako jedyna mam euthyrox 88...
A na początku ciąży miałam TSH 4,010, po miesiącu TSH jakoś 0,5. Kazali mi nadal zażywać w takiej dawce.
No i kazano mi 30, 45 minut wstrzymać się ze śniadaniem, a tabletki ciążowe brać min. 4h po euthyroxie.
Po takiej Wielkiej dawce nie miałaś problemów z szybko bijącym sercem?
Ja po euthyrox 50 po miesiącu myślałam że serce mi wyskoczy i musiałam zmniejszyć dawkę bo miałam uczucie że zaraz mi serce wyskoczy 😐

Do góry