Karimigotka
Fanka BB :)
A o acardzie powiedziała, że dobrze biorę czyli musi być przerwa 12 h ... I z wacikiem też tylko żeby nie masować.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja ostatnio zamawiałam na Zalando Lounge, była akurat moda ciążowa i wzięłam spodnie Dorothy Perkins Maternity, ale S'ka okazała się ogromna i odesłałam. Ja zamierzam chodzić w leginsach i dresach, które sie kończą pod brzuchem +koszulki/bluzy. W pierwszej ciąży kupiłam zwykłe dresy w Nike, tyle że 2 rozmiary większe i na spokojnie w nie wchodziłam do końca ciąży. Na szczęście nie chodzę do pracy, więc nie muszę wyglądać elegancko na codzień, a na święta czy jakieś wyjście mam sukienki.Dziewczyny ja z kolei mam pytanie o ciuszki ciążowe. Gdzie można w ogóle kupić?
Narazie się zaopatrzyłam w legginsy z lidla (o których się dowiedziałam z forum ) i legginsy z h&m mama. Nie bardzo wiem w jakich innych sklepach można ewentualnie czegoś poszukać?
piszesz tak jakby w tym wieku miała się rozpaść...Oj młodzieży, kiedyś będziecie mieć nasze lataNo moja się trochę pospieszyła bo miała 16 lat jak mnie urodziła Ja mam teraz 26 i śmieje się, ze w jej wieku miałam już 10 lat Myśl, ze zostanie babcią w tak młodym wieku trochę ja stresuje bo całkiem świetnie się trzyma jak na swoje lata ale powtarzam jej, ze trzeba się było tak nie spieszyć
Moja mama jak została babcią miała 43 lata. Mama żałuję że tata już na emeryturze a ona jeszcze nie...mowi ze ona hy mogła w domu siedzieć z dzieckiem a dziadrk mógłby sobie chodzić do pracy bo on tak lubi się z ludźmi kontaktowaćNo moja się trochę pospieszyła bo miała 16 lat jak mnie urodziła Ja mam teraz 26 i śmieje się, ze w jej wieku miałam już 10 lat Myśl, ze zostanie babcią w tak młodym wieku trochę ja stresuje bo całkiem świetnie się trzyma jak na swoje lata ale powtarzam jej, ze trzeba się było tak nie spieszyć
Cały czasy twierdzi, ze Ona jest jeszcze aktywna zawodowo wiec o wypadach na weekendy możemy z partnerem pomarzyć Ale po tajemnie widzę jak wysyła koleżanką zdjęcia USG i chwali się wnukiem dlatego cieszę się, ze tylko się ze mną droczy!Będzie superową młodą babcią, dużo energii przynajmniej będzie mogła wnukom poświęcić
Ależ absolutnie! Akurat moja mama to żywy dowód na to, ze wiek to tylko liczba Bardzo często nieznajomi myślą, ze jesteśmy siostramipiszesz tak jakby w tym wieku miała się rozpaść...Oj młodzieży, kiedyś będziecie mieć nasze lata
Oj to moja przeciwieństwo twojej mamuśki, moja by oszalała w domu - to taka trochę samozwańcza Pani „bizneswoman” - prowadzi swoją firmę i po za niedzielą, świata nie widzi bez pracy. Zreszta jej partner działa w tej samej branży, no i dzieci czyli mnie i brata ma odchowane dlatego bardzo się cieszę ze spełnia się zawodowo Dużo zdrówka dla Twoich rodzicówMoja mama jak została babcią miała 43 lata. Mama żałuję że tata już na emeryturze a ona jeszcze nie...mowi ze ona hy mogła w domu siedzieć z dzieckiem a dziadrk mógłby sobie chodzić do pracy bo on tak lubi się z ludźmi kontaktować
Kurczę, czy wszystkie jesteście takie młodziutkie? Czy są tu jakieś 30+++
No pewnie, przecież siedzę cichutko więc wiadomo że jaKurczę, czy wszystkie jesteście takie młodziutkie? Czy są tu jakieś 30+++
Kurczę, czy wszystkie jesteście takie młodziutkie? Czy są tu jakieś 30+++