M_imi
Fanka BB :)
Z bólem głowy mam to samo...i poza mdłościami to największa zmora. Mnie lekarz powiedział, że to efekt przyjmowania heparyny także może u Ciebie to też to. No i pogody pewnie nie pomagają...Hejo a ja się czuję coraz lepiej, kaszel suchy mnie tylko męczy ale to pikuś już powiem Wam, że ja tą ciążą bardziej bym się cieszyła jakby nie te migreny i to, że muszę dawać sobie zastrzyki w brzuch myślałam, że z moją pasychą będzie gorzej po dwóch poronieniach ale jakoś się uspokoiłam nawet przestałam dotykać się za piersi czy bolą i nie sprawdzam przy każdej wizycie w toalecie papieru czy jest krew.. Czasem tylko po stosunku sprawdzam naprawdę bałam się, że nie będę cieszyć się z ciąży i będę w ciągłym stresie ale jest dobrze tak szczerze coś innego chodzi mi po głowie.. Moje jutrzejsze uzg prenatalne jutro będę miała 13+6 i boję się żeby szło zrobić badanie.. Pan dr powiedział zapraszam za 4 tyg, nie później i tak zrobiłam i jestem ciekawa bo co idę na wizytę to dzidzia jest o 1 dzień starsza niż ostatnio no i mam wizytę jednak u kogoś innego bo mojego gina nie będzie
Ja biorę 2x1 dopochwowo. Mam brać do 15 tyg. a może nawet dłużej, bo jak to mój lekarz powiedział on to tak nawet do 20 lubi.Hej dziewczyny, u mnie jeśli chodzi o włosy to bez zmian. Przetłuszczają się szybko ale nie wypadają czyli norma. Czuję się trochę lepiej tzw mam więcej energii niż normalnie. Cieszy mnie to bo już mam dość przysypania połowy dnia dla tych co dzisiaj wizytują ! Czekamy na zdjęcia
Współczuję...nie fajna sytuacja. Oby udało Ci się umówić gdzieś indziej tak żebyś się upewniła, że jest wszystko ok na pewno jest ! Chociaż wierzę Ci, że tydzień to teraz dla Ciebie wieczność... Ja też odliczam zawsze do wizyty.
Dziewczyny które biorą luteinę... jakie macie wskazania lekarza jeśli chodzi o przyjmowanie jej do którego tygodnia ? Kazał wam może już odstawić po 12 tyg ? Mnie w poniedziałek na wizycie powiedział, że 12 tydzień bierzemy normalnie ( biorę 4 tabletki, 2 rano, 2 wieczorem) 13 tydzień mam brać 3 - 1 rano, 2 wieczorem, 14 tydzień mam brać 2, po jednej rano wieczór i 15 już tylko wieczorem. Od 16 odstawić.... Boje się tego strasznie no ale czytałam, że po 12 tygodniu łożysko przejmuje funkcje produkcji progesteronu ale mimo wszystko strach. Lekarz mówić, że jakby były krwawienia czy coś nie tak to wracamy do przyjmowania. Jak to wygląda u Was ?
Jprdl ludzie to częściej mózgów powinni używać, żyłoby się łatwiej... Jak można coś takiego kobiecie po promieniu powiedzieć?!Jest tak masz racje, ale różni są ludzie mi potrafili bezczelnie po poronieniu mówić żebym brala się za robotę następnego ... gdy ja sama nie umiałam dać sobie z tym wszystkim rady, i psycholog był dwa razy w tygodniu... Wszystkim łatwo się mówi, doradzać jak nie dotyczy to ich... U mnie jest 17tydzien i niewiele osób wie...... dalej mam to gdzieś zablokowane żeby się cieszyć