Rozdepka
Fanka BB :)
Ja też czekam na pierwsze, od bardzo wielu lat. Każda zima kiedyś musi minąćTak, to będą, mam nadzieję, nasze pierwsze dzieciątka. Do tej pory niestety ciąże nie kończyły się dobrze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też czekam na pierwsze, od bardzo wielu lat. Każda zima kiedyś musi minąćTak, to będą, mam nadzieję, nasze pierwsze dzieciątka. Do tej pory niestety ciąże nie kończyły się dobrze.
Trzymamy kciuki. PowodzeniaJa już prawie pod gabinetem, stresik jest
Będzie dobrze Dawaj znać od razu poJa już prawie pod gabinetem, stresik jest
Ooo, dobrze wiedzieć. Daj też znać czy udało Ci się wejść z partneremDzięki dziewczyny ! Dam znać napewno Najpierw mam usg a potem przechodzę do drugiego gabinetu na pobranie krwi do testu pappa wiec jak któraś będzie robiła w Medicover to w Warszawie wykonują to tylko w szpitalu
Niestety nie mąż się rozchorował wiec wgl nie pytałam czy może być bo unikamy się raczej żeby mnie nie zaraziłOoo, dobrze wiedzieć. Daj też znać czy udało Ci się wejść z partnerem
O kurczę, to szkoda Życzę zdrówka dla mężaNiestety nie mąż się rozchorował wiec wgl nie pytałam czy może być bo unikamy się raczej żeby mnie nie zaraził
U mnie dopiero 15.10 i według USG 11+6 a według OM 12+6Wy już prenatalne a ja nawet nie wiem co dalej. W ktorym tygodniu będziecie podczas tego badania?
Kciuki mocno ściśnięte!Ja już prawie pod gabinetem, stresik jest