Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wspaniała wiadomośćDziewczyny ja już po ! Według usg nie ma się do czego przyczepić wszystko w porządku, dzieciątko ruchliwe, szalało wszystko w normie Magiczna wizyta
No i prawdopodobnie będzie dziewczynka
Super, mega się cieszę że wszystko okej zechcesz zdradzić mi u jakiego lekarza byłaś? Ja jestem zapisana do dr Lańczyka.Dziewczyny ja już po ! Według usg nie ma się do czego przyczepić wszystko w porządku, dzieciątko ruchliwe, szalało wszystko w normie Magiczna wizyta
Cudowne wieściDziewczyny ja już po ! Według usg nie ma się do czego przyczepić wszystko w porządku, dzieciątko ruchliwe, szalało wszystko w normie Magiczna wizyta
Dziewczyny ja już po ! Według usg nie ma się do czego przyczepić wszystko w porządku, dzieciątko ruchliwe, szalało wszystko w normie Magiczna wizyta
Myślę, że aktualnie dzidzia jest na tyle mała że mało co mogłoby narazić ją na dyskomfort Jeśli dobrze się czujesz to tańcuj do woliDziewczynki, idę dziś na imprezę firmową i w związku z tym takie może głupie pytanie czy mogę tańcować do woli? Ciąży nie mam zagrożonej ale sportów nie uprawiam i raczej senny tryb życia teraz prowadzę, jak potańuje to czy nie naraze dzidzi na dyskomfort???
Gratuluję! Cudowne wiadomości. Nie wiedziałam, że tak wcześnie można już płeć określićDziewczyny ja już po ! Według usg nie ma się do czego przyczepić wszystko w porządku, dzieciątko ruchliwe, szalało wszystko w normie Magiczna wizyta