reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

Powiem Wam że taki cyrk z medicover ze szok.. ok moja wina bo nie czytałam szczegółowo papierów a zobaczyłam o 18 ze lekarz przez pomyłkę wystawił mi skierowanie na koszt pacjenta. Mowie jak to jak mam pakiet... no i dzwonie co mam zrobić bo jutro rano usg... ok za godzinę mi zmienili na koszt medicover, ja patrze a tam wewnętrzne a mam wizytę zewnętrznie w centrum damiana... no porazka.. dzwonie znowu zeby mi to zmienili i czekam juz ponad godzinę.. stres ze hej a skierowanie nadal złe .... 😡😡😡
U nich to standard że coś źle wystawia ale to nie problem bo nawet recepcjonistki to poprawiaja, ja kilka razy tak miałam. Nawet ostatnio przed usg mi zmieniali z kosztu pacjenta na ich koszt

reklama
Wrrrr, przypałętała sie do mnie jakaś infekcja intymna 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Jutro umówiłam się na wizytę do lekarza ale szlag mnie zaraz trafi że ciągle coś 😤😤😤

Powiem wam dziewczyny ogólnie że jeśli chodzi o Medicover to zależy jaki macie pakiet i do jakiej grupy klientów należycie niestety. Ja się przekonałam o ile lepiej traktują pacjentów z prywatnym pakietem od tych z pracowniczym, no a jak już wgl robicie u nich operacje za gotówkę to jak w 5 gwiazdkowym hotelu :p no to jest niestety minus ale chyba pewna specyfika takich miejsc
Ilość dostępnych miejsc i niektórzy lekarze też zależą od grupy klientów do których należycie.

Załączniki

• C84EDBE6-04DD-4B3C-9C17-2169225BAC97.png
    C84EDBE6-04DD-4B3C-9C17-2169225BAC97.png
    91,2 KB · Wyświetleń: 53
Powiem wam dziewczyny ogólnie że jeśli chodzi o Medicover to zależy jaki macie pakiet i do jakiej grupy klientów należycie niestety. Ja się przekonałam o ile lepiej traktują pacjentów z prywatnym pakietem od tych z pracowniczym, no a jak już wgl robicie u nich operacje za gotówkę to jak w 5 gwiazdkowym hotelu :p no to jest niestety minus ale chyba pewna specyfika takich miejsc
Ilość dostępnych miejsc i niektórzy lekarze też zależą od grupy klientów do których należycie.
No tylko nie świadczy to dobrze o placówce, w której jak mniemam większość pacjentów to pacjenci z pakietów firmowych. Tym bardziej, że pakiet który ja posiadam nie jest tanim pakietem i płacę kupę kasy a to co jest zawarte w regulaminie pakietu nijak nie pokrywa się z tym co jest w rzeczywistości 🤷‍♀️

No tylko nie świadczy to dobrze o placówce, w której jak mniemam większość pacjentów to pacjenci z pakietów firmowych. Tym bardziej, że pakiet który ja posiadam nie jest tanim pakietem i płacę kupę kasy a to co jest zawarte w regulaminie pakietu nijak nie pokrywa się z tym co jest w rzeczywistości 🤷‍♀️
No właśnie nie świadczy to o nich za dobrze 🤷🏼‍♀
Ja jestem zadowolona z nich albo tak bardzo boje się NFZ że sobie wybielam niektóre ich przewinienia, serio nie wyobrażam sobie porodu w publicznym szpitalu, słyszałam takie historie że włos się jeży- szczególnie w mojej podwarszawskiej miejscowości :/

Cześć, jestem dopiero w 5t, ale od 3 dni doskwiera mi to samo: nieregularne kłucie (takie jakby odczucie, że ból mnie przeszywa i po sekundzie koniec) mniej więcej w pochwie, ew. przy jednej z pachwin. Miałyście/macie tak też? Cy to możliwe, że już reaguje powiększająca się macica?

Ja jestem zadowolona z nich albo tak bardzo boje się NFZ że sobie wybielam niektóre ich przewinienia, serio nie wyobrażam sobie porodu w publicznym szpitalu, słyszałam takie historie że włos się jeży- szczególnie w mojej podwarszawskiej miejscowości :/
Możesz powi
W jakiej miejscowości boisz się rodzic?

reklama

A nie macie czasem w umowie z nimi "Swobody Leczenia"? Polecam sprawdzić, z tego co wiem zazwyczaj gdzieś tam małym druczkiem jest wpisane :) Firmy typu medicover, enel med same nigdy tego nie proponują, bo dużo na tym tracą. Mi powiedziała kiedyś koleżanka z pracy i od tego czasu regularnie korzystam - zwracają 70% kosztów wizyty w innych klinikach (jest limit na kwartał), jeśli jest to lekarz, którego ma się w pakiecie.

Do góry