Wszystko jest jak należy ☺ Jest i serduszkoJak na wizycie? Czekamy na wieści!
Z ostatniej miesiączki 8+2 . Z usg 7+6.
1.46 cm ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystko jest jak należy ☺ Jest i serduszkoJak na wizycie? Czekamy na wieści!
Cudowne wieściWszystko jest jak należy ☺ Jest i serduszko
1.46 cm ❤
To mamy podobny wiek cudowne wiadomościWszystko jest jak należy ☺ Jest i serduszko
1.46 cm ❤
TakCzy to jest to badanie?
Mi dziś wystawiła usg 11-14 tydzień, ale tam mam do wyboru 2 miejsca i nie jest to medicover tylko jakieś zewnętrzne gabinety. Nawet nie sprawdzałam jakich mają lekarzy i opiniePowiem Wam że taki cyrk z medicover ze szok.. ok moja wina bo nie czytałam szczegółowo papierów a zobaczyłam o 18 ze lekarz przez pomyłkę wystawił mi skierowanie na koszt pacjenta. Mowie jak to jak mam pakiet... no i dzwonie co mam zrobić bo jutro rano usg... ok za godzinę mi zmienili na koszt medicover, ja patrze a tam wewnętrzne a mam wizytę zewnętrznie w centrum damiana... no porazka.. dzwonie znowu zeby mi to zmienili i czekam juz ponad godzinę.. stres ze hej a skierowanie nadal złe ....
Też się cieszę. Tak się bałam, że nie będzie serduszka.To mamy podobny wiek cudowne wiadomości
Z medicoverem to porażka jakąś, ogólnie to nie wiem czy ja mam pecha ale trafiam na samych gburów a nie lekarzy którzy zlewają temat, nawet dokładnie nie badają, przyjmują tam samych takich odrzutkow chyba.Powiem Wam że taki cyrk z medicover ze szok.. ok moja wina bo nie czytałam szczegółowo papierów a zobaczyłam o 18 ze lekarz przez pomyłkę wystawił mi skierowanie na koszt pacjenta. Mowie jak to jak mam pakiet... no i dzwonie co mam zrobić bo jutro rano usg... ok za godzinę mi zmienili na koszt medicover, ja patrze a tam wewnętrzne a mam wizytę zewnętrznie w centrum damiana... no porazka.. dzwonie znowu zeby mi to zmienili i czekam juz ponad godzinę.. stres ze hej a skierowanie nadal złe ....
Ja! Ale dopiero będę się dowiadywać co i jak.
A czy lekarz powiedział Wam że trzeba odstawić acard i heparynę?Ja mam uzg prenatalne 7 października i mogę wtedy powiedzieć lekarzowi, że chce pappa albo nifty bez wcześniejszego umawiania się mój bardzo się nakręcił i chce zrobić nifty