U nich to standard że coś źle wystawia ale to nie problem bo nawet recepcjonistki to poprawiaja, ja kilka razy tak miałam. Nawet ostatnio przed usg mi zmieniali z kosztu pacjenta na ich kosztPowiem Wam że taki cyrk z medicover ze szok.. ok moja wina bo nie czytałam szczegółowo papierów a zobaczyłam o 18 ze lekarz przez pomyłkę wystawił mi skierowanie na koszt pacjenta. Mowie jak to jak mam pakiet... no i dzwonie co mam zrobić bo jutro rano usg... ok za godzinę mi zmienili na koszt medicover, ja patrze a tam wewnętrzne a mam wizytę zewnętrznie w centrum damiana... no porazka.. dzwonie znowu zeby mi to zmienili i czekam juz ponad godzinę.. stres ze hej a skierowanie nadal złe ....
reklama
Powiem wam dziewczyny ogólnie że jeśli chodzi o Medicover to zależy jaki macie pakiet i do jakiej grupy klientów należycie niestety. Ja się przekonałam o ile lepiej traktują pacjentów z prywatnym pakietem od tych z pracowniczym, no a jak już wgl robicie u nich operacje za gotówkę to jak w 5 gwiazdkowym hotelu no to jest niestety minus ale chyba pewna specyfika takich miejsc
Ilość dostępnych miejsc i niektórzy lekarze też zależą od grupy klientów do których należycie.
Ilość dostępnych miejsc i niektórzy lekarze też zależą od grupy klientów do których należycie.
agula301
Fanka BB :)
Z tego co wiem to acardu nie trzeba odstawiać a heparynę na 24h przed pobraniem krwiKtóra z Was zdecydowała sue na Nifty I bierze acard i heparynę?
Kropka29
Moderator
No tylko nie świadczy to dobrze o placówce, w której jak mniemam większość pacjentów to pacjenci z pakietów firmowych. Tym bardziej, że pakiet który ja posiadam nie jest tanim pakietem i płacę kupę kasy a to co jest zawarte w regulaminie pakietu nijak nie pokrywa się z tym co jest w rzeczywistościPowiem wam dziewczyny ogólnie że jeśli chodzi o Medicover to zależy jaki macie pakiet i do jakiej grupy klientów należycie niestety. Ja się przekonałam o ile lepiej traktują pacjentów z prywatnym pakietem od tych z pracowniczym, no a jak już wgl robicie u nich operacje za gotówkę to jak w 5 gwiazdkowym hotelu no to jest niestety minus ale chyba pewna specyfika takich miejsc
No właśnie nie świadczy to o nich za dobrze ♀No tylko nie świadczy to dobrze o placówce, w której jak mniemam większość pacjentów to pacjenci z pakietów firmowych. Tym bardziej, że pakiet który ja posiadam nie jest tanim pakietem i płacę kupę kasy a to co jest zawarte w regulaminie pakietu nijak nie pokrywa się z tym co jest w rzeczywistości
Ja jestem zadowolona z nich albo tak bardzo boje się NFZ że sobie wybielam niektóre ich przewinienia, serio nie wyobrażam sobie porodu w publicznym szpitalu, słyszałam takie historie że włos się jeży- szczególnie w mojej podwarszawskiej miejscowości :/
Cześć, jestem dopiero w 5t, ale od 3 dni doskwiera mi to samo: nieregularne kłucie (takie jakby odczucie, że ból mnie przeszywa i po sekundzie koniec) mniej więcej w pochwie, ew. przy jednej z pachwin. Miałyście/macie tak też? Cy to możliwe, że już reaguje powiększająca się macica?
Marta_1991
Możesz powiNo właśnie nie świadczy to o nich za dobrze ♀
Ja jestem zadowolona z nich albo tak bardzo boje się NFZ że sobie wybielam niektóre ich przewinienia, serio nie wyobrażam sobie porodu w publicznym szpitalu, słyszałam takie historie że włos się jeży- szczególnie w mojej podwarszawskiej miejscowości :/
W jakiej miejscowości boisz się rodzic?No właśnie nie świadczy to o nich za dobrze ♀
reklama
Starlights
No tylko nie świadczy to dobrze o placówce, w której jak mniemam większość pacjentów to pacjenci z pakietów firmowych. Tym bardziej, że pakiet który ja posiadam nie jest tanim pakietem i płacę kupę kasy a to co jest zawarte w regulaminie pakietu nijak nie pokrywa się z tym co jest w rzeczywistości
A nie macie czasem w umowie z nimi "Swobody Leczenia"? Polecam sprawdzić, z tego co wiem zazwyczaj gdzieś tam małym druczkiem jest wpisane Firmy typu medicover, enel med same nigdy tego nie proponują, bo dużo na tym tracą. Mi powiedziała kiedyś koleżanka z pracy i od tego czasu regularnie korzystam - zwracają 70% kosztów wizyty w innych klinikach (jest limit na kwartał), jeśli jest to lekarz, którego ma się w pakiecie.