Królicza_Mama
Zaciekawiona BB
Kciuki za wizyty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w środę 15.09 mam usg i potem wizytę u lekarza a od 17.09 jedziemy na urlop wiec bede miala 2.5 tyg spokoju od pracyJa sobie tak zawsze tłumacze będzie dobrze, musi a kiedy masz wizytę?
Super!! To do wizyty zleci, a później pakuj walizki i wypoczywajw środę 15.09 mam usg i potem wizytę u lekarza a od 17.09 jedziemy na urlop wiec bede miala 2.5 tyg spokoju od pracy
Ja miałam mdłości Przez 5 dni i wszystko przeszło dzisiaj czuje się bardzo dobrze nawet mnie nie odrzuca na zapachy, też się martwię że coś jest nie tak ale umówiłam się na wizytę na poniedziałek żeby skontrolować bo nie wytrzymam do 27 września. Piersi mnie jedynie bola przy mocniejszym dotyku. Ogólnie to też się już na czytałam o poronieniach itp. Ale najwięcej poronień dochodzi do 6 tygodnia ciazy gdy dopiero serce dziecka zaczyna się kształtować. Mnie na razie uspokoiło to że serce mojego dzidziusia w 7+3 biło 141/min i miał 1cm liczę że w poniedziałek będzie już większy Chociaż Tez mam obawy i cały czas się zastanawiam czy jest wszystko ok.Ehh powiem Wam że pewnie jestem mega uciążliwa ale juz zaczynam się stresować czy wszystko jest ok skoro dziś czuje się te kilka godzin rano lepiej i nie jest mi niedobrze... dramat oczywiście nie mogę czytać internetu bo tam od razu.. nawet nie chce mówić. Wiem, ze objawy przychodzą i odchodzą ale jakoś automatycznie czlowiek się nakręca
Ja spie beż żadnej piżamy, całkowicie nago.A ja mam pytanie z ciut innej beczki: jaki biustonosz polecacie do spania?korzystacie? Czy śpicie bez?,
Ja nie mam praktycznie żadnych objawów a jest wszystko wporzadku więc nie sugeruj się tymJa miałam mdłości Przez 5 dni i wszystko przeszło dzisiaj czuje się bardzo dobrze nawet mnie nie odrzuca na zapachy, też się martwię że coś jest nie tak ale umówiłam się na wizytę na poniedziałek żeby skontrolować bo nie wytrzymam do 27 września. Piersi mnie jedynie bola przy mocniejszym dotyku. Ogólnie to też się już na czytałam o poronieniach itp. Ale najwięcej poronień dochodzi do 6 tygodnia ciazy gdy dopiero serce dziecka zaczyna się kształtować. Mnie na razie uspokoiło to że serce mojego dzidziusia w 7+3 biło 141/min i miał 1cm liczę że w poniedziałek będzie już większy Chociaż Tez mam obawy i cały czas się zastanawiam czy jest wszystko ok.
CUDO gratuluję!!Teraz mam czas więc piszę
Tętno dzidziusia 173/min
Dzisiaj z parterem i Pan dr pokazywał rączki, nóżki, paluszki, nawet nosek prawie tam ryczałam ze szczęścia
Mój facet później sam dopytywał się lekarza o badania nifty i pappa.. Az byłam w szoku bo w domu nic nie mówił.. Dopiero po tym uzg
Ulżyło mi na maxa bo bałam się strasznie no i wyszło, że dzidzia o 1 dzień starsza
niestety, ale witaj w klubie...mam podobne problemy od ponad 2 tygodni...Ja dzisiaj poprostu miałam taka noc że w życiu jeszcze tak nie spałam... usnelam około 1 w nocy. Obudziłam się o 2.30 i do 5 rano nie spałam. Najlepsze jest to że wg nie byłam śpiącą. Oczy otwarte i mogłabym wstawać... masakra jakaś