reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Ja również czekam na same najlepsze wiadomości z dziś 🤞🍀☀️

Słuchajcie muszę Wam powiedzieć, że dzis pierwszy dzień od ponad tygodnia wstałam i nie jest mi niedobrze i nic w łóżku nie jadłam rano. Szok! Ciekawe, jak długo to potrwa, ta chwila wytchnienia 🤔 dobre i kilka godzin spokoju hehe.
Do tego po 5 dniach nie mam dzis ochoty na ogórkowa!!! Chyba zrobię dziś pomidorową 🤣🤣
Mąż wczoraj do mnie przyszedl i mówi że musimy poważnie porozmawiac... bo ja mu chyba zakwaszę to dziecko tymi ogórkami hahahaha 🤣🤣🤣🤣

Ja śpię bez i najchętniej chodzę bez, bo z moich wszystkich biustonoszy zostały mi tylko dwa wygodne 😂 będę musiala się w końcu wybrać na zakupy🙈
Ja tez śpię bez, ale zastanawiam się czy w okresie ciąży nie kupić jakiegoś specjalnie dedykowanego na noc😁- o ile takie istnieją 😁bo jest mi jakoś tak niekomfortowo..

A ja mam pytanie z ciut innej beczki: jaki biustonosz polecacie do spania?korzystacie? Czy śpicie bez?, 🤔
Ja śpię bez, nie wyobrażam sobie w. Co prawda nie mam jakiś turbo dużych piersi, ale mimo że w nocy bolą jak cholera np przy przekręcaniu się z boku na bok to i tak się nie zdecyduję żeby spać w biustonoszu 😁

A ja mam pytanie z ciut innej beczki: jaki biustonosz polecacie do spania?korzystacie? Czy śpicie bez?, 🤔
Ja śpię i chodzę po domu w staniku sportowym z samego materiału, mięciutki bez żadnych miseczek itp. Jest mi bardzo wygodnie bo jak zdejmuje stanik to czuje takie ciężkie piersi. 😊

Ja dzisiaj robię zupę krem z soczewicy bo już za mną chodzi 😊 ogórkowej nie lubię od zawsze i nie mam ochoty. Ale wczoraj polazlam do maca po nugetsy bo mi ochotę narobilyscie. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty 💪🥰

reklama
Ja śpię bez, nie wyobrażam sobie w. Co prawda nie mam jakiś turbo dużych piersi, ale mimo że w nocy bolą jak cholera np przy przekręcaniu się z boku na bok to i tak się nie zdecyduję żeby spać w biustonoszu 😁
Ja aktualnie noszę 65E, i to już jest o miseczkę więcej niż normalnie.
To muszę przemyśleć temat czy warto coś kupować czy jednak nie 😁

Do góry