reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

reklama
Słuchajcie chyba zle zrobiłam że poszłam na betę przyrost tylko 26%... 28.08 beta 39,146 a teraz 70,437 czy to możliwe że tak zwolniła i ciąża nadal rozwija się prawidłowo?

Słuchajcie chyba zle zrobiłam że poszłam na betę przyrost tylko 26%... 28.08 beta 39,146 a teraz 70,437 czy to możliwe że tak zwolniła i ciąża nadal rozwija się prawidłowo?
Dziewczyny już chyba kilka razy mówiły, że po przekroczeniu kilku tysięcy beta już nie przyrasta w takich normach jak na początku, a co dopiero przy kilkudziesięciu tysiącach. Przy takim wyniku diagnostyczny jest już chyba tylko obraz z USG. Myślę, że niepotrzebnie się tylko zdenerwowalaś 🌺

A właśnie...W temacie niemęża...mój luby po wczorajszej wizycie juz na nauki przedmałżeńskie się wybierał ...pytam grzecznie z kim...no niby ze mną....tyle że ja się jeszcze nie zgodziłam bo z wrażenia zapytać zapomnial🤣🤣🤣 🙈....no a tak właściwie to chyba wolę poczekać co z tego wyjdzie...zawsze można ślub z chrzcinami urządzić
No my to na spokojnie tak za rok. My to i tak będziemy rodzina patchworkową bo ja mam 9 letniego syna z pierwszego małżeństwa, a on ma 10 letniego syna z pierwszego związku. 😱😱🤣

Dziewczyny, taka mnie teraz rozkmina złapała - na pierwsze usg lepiej z pustym czy pełnym pęcherzem? Czy nie ma to znaczenia? 😁
U mnie trzeba było mieć pełny. A ja byłam taka mądra, że jak tylko poszłam do lekarza to od razu poszłam do toalety😂😂 więc dali mi kubek i piłam 4 kubki, jeden za drugim km

Dziewczyny, odebrałam wyniki badan i trochę się wystraszylam... mam obecne przeciwciala i na toksoplazmoze, i na cytomegalie, i na różyczke. W grupie IgG, bo w grupie IgM nie ma. Czy któraś z Was tak miała?

Dziewczyny, odebrałam wyniki badan i trochę się wystraszylam... mam obecne przeciwciala i na toksoplazmoze, i na cytomegalie, i na różyczke. W grupie IgG, bo w grupie IgM nie ma. Czy któraś z Was tak miała?
Ja mam IgG różyczki, więc dobrze, bo jestem bezpieczna. Toxoplasmozy niestety nie mam IgG, choć bym chyba wolała, a co do cytomegalii to się nie wypowiem, bo nie miałam robionego badania.

Ogólnie moim zdaniem to dobrze, bo jesteś bezpieczna :)

reklama
Do góry