Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie było to:A co to za badania robicie?
Ja przyszłam z pełnym to kazał mi pójść do wc się wysiusiać. Potem byłam już z pustym i było Ok.Dziewczyny, taka mnie teraz rozkmina złapała - na pierwsze usg lepiej z pustym czy pełnym pęcherzem? Czy nie ma to znaczenia?
Ja przed wizytą opróżniłam pęcherzDziewczyny, taka mnie teraz rozkmina złapała - na pierwsze usg lepiej z pustym czy pełnym pęcherzem? Czy nie ma to znaczenia? [emoji16]
Ja słyszałam tylko, że ponoć USG przez powłoki brzuszne początkowo dobrze robić z pełnym pęcherzem, ale dlaczego o czy to prawda to nie wiemDziewczyny, taka mnie teraz rozkmina złapała - na pierwsze usg lepiej z pustym czy pełnym pęcherzem? Czy nie ma to znaczenia?
Też coś gdzieś kiedyś na ten temat czytałam i właśnie dziś mi się to przypomniało i się zastanawiałam jak jest z tymi pierwszymi dopochwowymiJa słyszałam tylko, że ponoć USG przez powłoki brzuszne początkowo dobrze robić z pełnym pęcherzem, ale dlaczego o czy to prawda to nie wiem
1. Anty TPOA co to za badania robicie?
To mamy ten sam termin. O której jutro masz wizytę?Cześć dziewczyny! Dawno mnie tu nie było. Chociaż podczytywałam Was trochę, jednak przygotowania do rozpoczęcia roku przedszkolnego z moją nową grupą trzylatków były czasochłonne i bardzo stresujące Tak jak niektóre smutne wiadomości tutaj… Ale cieszę się i gratuluję wszystkich dobrych wieści Jutro moja pierwsza wizyta. Staram się myśleć pozytywnie i mam nadzieję zobaczyć moje Maleństwo. Dzisiaj 8+3.
Ja bym poszła z pustym pęcherzem nawet nie zastanawiałam się, dla mnie oczywiste że chce mieć komfort przy badaniu a nie ze pecherz by mnie cisnął ☺Ja słyszałam tylko, że ponoć USG przez powłoki brzuszne początkowo dobrze robić z pełnym pęcherzem, ale dlaczego o czy to prawda to nie wiem