Ja dzisiaj zrobiłam potrzebne badania na drugą wizytę kosztowało mnie to 460 zł.Gdzie tam do mojej wizyty... 20.20 więc chyba jestem ostatnia
Chyba sobie zrobię hybrydę nową ma stopach bo później mogę już nie sięgnąć
Póki co czuję spokój, ale pewnie przed samą wizytą się zacznie. Jeszcze mi zimno wyskoczyło wczoraj...
Ja dzisiaj zostawię jakieś 250 zł u lekarza, łącznie z pobraniem cytologii i USG oczywiście. W poniedziałek planuje robic pakiet badań, około 290zl
A jak u Was wyglądają ceny dziewczyny? Pytam oczywiście te, które nie mają z pracy opieki medycznej.
reklama
Hej dziewczyny.
Jestem tu nowa. Wczoraj miałam pierwszą wizytę z USG.
Staraliśmy się prawie rok. Obecnie 6+1tc termin na 26.04. To moja druga ciąża, mam już 4,5 letniego synka.
Niestety jestem przerażona ponieważ mimo tego, że widziałam zarodek z pięknie bijącym serduszkiem lekarz zauważył też sporego krwiaka pod pęcherzykiem.
Dostałam 3x1 duphaston i mam się oszczędzać.
Mam pracę siedzącą, wszędzie gdzie sprawdzam piszą że powinnam leżeć a mól lekarz nic o tym nie mówił. Kolejna wizyta 18.09. Mam nadzieję że będzie dobrze.
Staraliśmy się prawie rok. Obecnie 6+1tc termin na 26.04. To moja druga ciąża, mam już 4,5 letniego synka.
Niestety jestem przerażona ponieważ mimo tego, że widziałam zarodek z pięknie bijącym serduszkiem lekarz zauważył też sporego krwiaka pod pęcherzykiem.
Mam pracę siedzącą, wszędzie gdzie sprawdzam piszą że powinnam leżeć a mól lekarz nic o tym nie mówił. Kolejna wizyta 18.09. Mam nadzieję że będzie dobrze.
Rozdepka
Fanka BB :)
Witamy gorąco faktycznie przydałoby się mieć możliwość brzucha wyprostować w ciągu dnia. Też mam siedzącą pracę i do 12.00 jakoś idzie ale potem mnie kłuje i ciągnie...a z tym krwiakiem to dopiero nasz zmartwienieHej dziewczyny.
Gocha 05
Dziś mam 10+1 i ani razu mnie nie zemdliło Jeszcze wczoraj na myśl o kalafiorze miał ochotę a dziś zjadłam pół wielkiego kalafioraSuper! Powiedz w jakim magicznym tc ci przeszło?
Ja dzisiaj cały dzień leże plackiem [emoji1785]
Gocha 05
Drogie te badania na początku Dobrze że mój mi wystawia skierowanie na NFZJa dzisiaj zrobiłam potrzebne badania na drugą wizytę kosztowało mnie to 460 zł.
Starlights
Hej dziewczyny.
Hej! Wydaje mi się, że faktycznie dobrze byłoby poleżeć troszkę więcej. Ale wiem, że nie ma tak łatwo - również większość dnia siedzę i to nie w najlepszej pozycji dla ciała.
Dziś mam 10+1 i ani razu mnie nie zemdliło Jeszcze wczoraj na myśl o kalafiorze miał ochotę a dziś zjadłam pół wielkiego kalafiora
Haha mieć ochotę na kalafiora to naprawdę coś.. i jak zdrowo Nie to co ja. Mam ochoty tylko na takie fit jedzenie jak np. ser panierowany, frytki, hinduskie typu butter chicken Nie-w-ciąży jestem fanką azjatyckiego jedzenia, ale mniej więcej od tygodnia nie mogę myśleć o takich egzotykach
T
TakaJaa
Gość
A co to za badania robicie?Ja dzisiaj zrobiłam potrzebne badania na drugą wizytę kosztowało mnie to 460 zł.
Ja tez 10+1 dzisiaj ❤❤❤Dziś mam 10+1 i ani razu mnie nie zemdliło Jeszcze wczoraj na myśl o kalafiorze miał ochotę a dziś zjadłam pół wielkiego kalafiora
reklama
Mooon
Aktywna w BB
A jak nie byłam fanką słodyczy, raczej słone przysmaki. Tak teraz jadlabym przede wszystkim naleśniki z owocami dżemem truskawkowymHej! Wydaje mi się, że faktycznie dobrze byłoby poleżeć troszkę więcej. Ale wiem, że nie ma tak łatwo - również większość dnia siedzę i to nie w najlepszej pozycji dla ciała.
Haha mieć ochotę na kalafiora to naprawdę coś.. i jak zdrowo Nie to co ja. Mam ochoty tylko na takie fit jedzenie jak np. ser panierowany, frytki, hinduskie typu butter chicken Nie-w-ciąży jestem fanką azjatyckiego jedzenia, ale mniej więcej od tygodnia nie mogę myśleć o takich egzotykach