reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

Powiem Ci, że ja na poprzedniej wizycie widziałam serduszko, ale lęk i tak pozostał i dalej nikt z rodziny nie wie.
1 września (w środę), mam drugą wizytę i może po tym odwiedzę rodzinę (300 km) i im powiem. W sumie obecnie też mam słabą sytuację, ponieważ dzisiaj w rodzinie pogrzeb, a musiałam się tłumaczyć "nie opłaca mi się jechać 300km", co mi się nigdy nie zdarzało, bo tak naprawdę zawsze wsiadam w samochód i jeżdżę wszędzie.

Tez mam 1 wrzesnia wizyte. Mialam pochwalic sie po tej wizycie, ale stwierdziłam tak samo... nie, nie poczekam. I jak juz bedzie wszystko ok po tej wizycie to chyba tak zrobie. Teraz jeszcze nie.

reklama
My tez, ale zeszyty, pewnie bloki, farby i okładki na książki. Jeszcze spodnie mlodej trzeba kupic, w to nie takie proste chuderlak jest a juz wiek nastoletni uderza to swoje zdanie ma.
Nie mam pomysłu co dzis na obiad. 😐
Jak nie masz pomysłu to zrób naleśniki albo jajko sadzone 🤣. Mój ma 9 lat, a niestety też już go nie ubiorę jakbym chciała 🤷 Właśnie rzeczy plastycznych mu dużo zostało, a zeszyty niby kupiłam ale po 2 szt tylko bo nie wiem czy będą pisać jeszcze w 3 linie czy od razu niektórzy w jedną linię.

O matko.
Dziewczyny zaszczepione - żebyście czasem nie pomyślały, że zostaniecie x-menami czy kimkolwiek innym. Ustawa z USA z 2013 to nie była jakaś tajemnicza śmiercionośna ustawa ze strefy zero - wystarczy zapoznać się z prawidłową interpretacją :) np tutaj: Link do: Człowiek może zostać opatentowany po szczepieniu? Fake news! nie było tam mowy o mRNA.
I przepraszam, że sama jeszcze tu coś dodaję od siebie, ale średnio mam ochotę na sugerowanie, że zostałam mutantem 😅

Dziewczyny A jak w ogóle się czujecie ? Które mają jutro albo pojutrze do gina? Ja we wtorek i już stres mnie jakiś ogarnia... ☹

Ja dziś mam wizytę. Stresuję się okrutnie..

Jak nie masz pomysłu to zrób naleśniki albo jajko sadzone 🤣. Mój ma 9 lat, a niestety też już go nie ubiorę jakbym chciała 🤷 Właśnie rzeczy plastycznych mu dużo zostało, a zeszyty niby kupiłam ale po 2 szt tylko bo nie wiem czy będą pisać jeszcze w 3 linie czy od razu niektórzy w jedną linię.
My juz w jedna, młoda do 5 klasy idzie. To się zaczyna tuż, tuż. Wstawanie rano, lekcje 😅

O matko.
Dziewczyny zaszczepione - żebyście czasem nie pomyślały, że zostaniecie x-menami czy kimkolwiek innym. Ustawa z USA z 2013 to nie była jakaś tajemnicza śmiercionośna ustawa ze strefy zero - wystarczy zapoznać się z prawidłową interpretacją :) np tutaj: Link do: Człowiek może zostać opatentowany po szczepieniu? Fake news! nie było tam mowy o mRNA.
I przepraszam, że sama jeszcze tu coś dodaję od siebie, ale średnio mam ochotę na sugerowanie, że zostałam mutantem 😅

Ja dziś mam wizytę. Stresuję się okrutnie..
Tak jak wy mi pisałyście, tak jak wam bede pisać, ze będzie i musi być dobrze. Juz nam sie grupa nie wykruszy, juz byle do końca

Mówi o tym, że w 2013 roku Stany Zjednoczone sporządziły ustawę, w której widnieje zapis, że osoba która zostanie poddana iniekcji preparatem mRNA, przestaje istnieć jako człowiek, dla rządu jest humanoidem, pozbawionym praw, należącym do korporacji. Proponuję słuchać ze zrozumieniem ✌️
Proponuje nie siac zadnego typu propagandy na tego typu forum.

reklama
Tak jak wy mi pisałyście, tak jak wam bede pisać, ze będzie i musi być dobrze. Juz nam sie grupa nie wykruszy, juz byle do końca

Dzięki. Ty już swój najgorszy stres masz za sobą na całe szczęście :)
Dla mnie ten okres 7-8 tydzień jest najgorszy, bo wcześniej do niego 'docierałam', ale dalej już nie. Oby było okej :)

Do góry