Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja wlasnie nic nie przytylam chyba nawet troche zrzucilam, bo nie jem slodyczyA teraz już jest mi niedobrze ehh...
Chyba czas zakończyć ten dzień bo u mnie już +3,5 kg
No dobra.... +4 kg
Kolorowych snów Kwietniowe Pulpeciki i Ogórkowe
U mnie się nie sprawdziło W poprzedniej ciąży miałam mdłości, wymioty a był syn. Za to miałam straszną ochotę na słodycze a mówią, że to na dziewczynkę Teraz może słodkie nie istnieć ale ogórkową jem co drugi dzieńA to prawda, ze mdlosci sa na dziewczynke, a brak objawow na chlopca? cos tak slyszalam
Ja tak miałam na początku ciąży potem mi przeszło bo sie bałam dopiero czekałam na wizytę żeby zapytać lekarza czy nie ma przeciwskazań.Dziewczyny mam takie pytanie z innej beczki.
Czy też macie taką mega ochotę na sex?? Bo ja normalnie dostaje już pierdolca za przeproszeniem bo trzeba się powstrzymywać póki co. Zastanawiam się czy tylko ja tak mam, może coś jest nie tak ze mną ?
Ja tez nic nie przytyłam póki co ale brzuch mi się zaokrąglił, normalnych spodni nie mogę nosić chyba że na rozpięty guzikA ja wlasnie nic nie przytylam chyba nawet troche zrzucilam, bo nie jem slodyczy
Ja tez nic nie przytyłam póki co ale brzuch mi się zaokrąglił, normalnych spodni nie mogę nosić chyba że na rozpięty guzik
Ja też nic jeszcze nie przytyłam, brzuch raczej też taki jaki był ale jest mi tak okropnie niewygodnie w jeansach, że jedyną opcją są dresyJa tez nic nie przytyłam póki co ale brzuch mi się zaokrąglił, normalnych spodni nie mogę nosić chyba że na rozpięty guzik
Zbrzydła mi już pomidorowa, fujJa też nic jeszcze nie przytyłam, brzuch raczej też taki jaki był ale jest mi tak okropnie niewygodnie w jeansach, że jedyną opcją są dresy
Ja korzystam z przeglądarki i mam zapisane na tej stronie co skończyłam, apke probowalam ale nie bylam zadowolona.Dziewczyny korzystacie z forum przez przeglądarkę czy przez aplikację? Ja ściągnęłam aplikację i jak wchodzę to wrzuca mnie na sam początek wątku, a nie do ostatniego przeczytanego postu ? Przez przeglądarkę też takie cuda się dzieją?