Gocha 05
Fanka BB :)
Dasz radęTak, ja wiem, to się dowiem w środę dopiero do tego czasu nie wiem, ale chyba wyjdę z siebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dasz radęTak, ja wiem, to się dowiem w środę dopiero do tego czasu nie wiem, ale chyba wyjdę z siebie
Dziewczyny jak będziecie po usg dajcie znac jakie Wasze pecherzyki są Ile mm
Niewiem co Ci doradzić bo sam nie wiem co bym zrobiła. W ciąży z której mam synka te przyrosty też nie były idealne a ciąża rozwijała się prawidłowo, natomiast z ciąży którą straciłam wszytko było książkowo aż do 18 tc. Teraz nie sprawdzałam bety bo wiem, że jaka nie będzie to i tak zawsze znajdę powód do zmartwieńZastanawiam się właśnie. Co lekarz, to inna opinia. Ta lekarka stwierdziła, że betę robi się tylko raz, żeby potwierdzić ciążę.
Planowałam zrobić betę w środę, bo akurat będę jeździć po mieście, to może...
Niewiem co Ci doradzić bo sam nie wiem co bym zrobiła. W ciąży z której mam synka te przyrosty też nie były idealne a ciąża rozwijała się prawidłowo, natomiast z ciąży którą straciłam wszytko było książkowo aż do 18 tc. Teraz nie sprawdzałam bety bo wiem, że jaka nie będzie to i tak zawsze znajdę powód do zmartwień
Super ze wszystko dobrze na ta chwile! Ja nie wiem czy beta powyżej 1000 to nie zwalnia ? Nie wiem czy przy wartości jakiej podajesz można się w środę nadal spodziewać przyrostu 66% trzymam kciuki za to żeby pojawiło się serduszkoZastanawiam się właśnie. Co lekarz, to inna opinia. Ta lekarka stwierdziła, że betę robi się tylko raz, żeby potwierdzić ciążę.
Planowałam zrobić betę w środę, bo akurat będę jeździć po mieście, to może...
Witam dziewczyny u mnie aktualnie równo 5 tydzień termin według aplikacji na 11 kwietnia poza wiecznym zmęczeniem wszystko ok
Hej witajcie! Rozgośćcie się macie już zaplanowane wizyty u lekarzy?Cześć dziewczyny!
U mnie dziś beta 201. Cykle mam takie mało regularne bo od 28-37 dni. Urodziłam syna w czerwcu 2020, okres dostałam w styczniu i tak miałam go mniej lub bardziej regularnie… wiec ciąża raczej wczesna. Trochę mnie martwi beta ze za niska, ale w sumie skoro wczesna ciąża to chyba ok? Prawdopodobnie minęło 2 tyg od zapłodnienia z moich obliczeń. W środę zrobię kolejne badanie bety czy jest przyrost, ale jakoś przeżywam… z synem robiłam jakoś bete ok 6 tyg i była ponad 5000… ale tez wtedy miałam bardziej regularne cykle i jednak później wtedy test zrobiłam.
Trzymamy dalej kciuki!Dziewczyny, wyszłam od ginekologa. Udało mi się o 17 zrobić betę i po godzinie miałam wynik - ponad 3400.
Ginekolog mnie przebadała i powiedziała, że na razie pęcherzyk na 7 mm i ona żadnej krwi nie widzi. Pęcherzyk jest tak mały, że nie może nawet określić, który to tydzień i poleca mi pójść do ginekologa za co najmniej tydzień. Przepisała mi też duohaston, ale dwa razy dziennie.
Martwi mnie bardziej wzrost bety, który zahamował, ale jak to stwierdziła ginekolog: na tak wczesnym etapie nie mamy na nic wpływu.
Ja niestety jeszcze nie zastanawiam się jeszcze którego lekarza wybraćHej witajcie! Rozgośćcie się macie już zaplanowane wizyty u lekarzy?
Ja tak mam, nic nie czuje wiec poleciałam zrobić dzisiaj betę i wynik 5tys.Dziewczyny czy któraś z Was tak jak ja nie ma żadnych specjalnych objawów ciążowych oprócz delikatnego bólu piersi I tego że więcej ziewam ale jakoś specjalnie zmęczona nie jestem.. ?