Gratulacje po 4 latach statan pewnie wielka euforia i szczęście, ja się starałam od listopada w lutym biochemiczna i teraz się udało niby nie długo a ja już psychicznie byłam wykończona ze się nie udajeHej hej dołączam do Was i ja To moja pierwsza ciąża po 4 latach starań.
Pierwsza wizyta wyznaczona na 9 sierpnia.
Brak objawów poza bólem brzucha.
Czwartkowa beta 278,50 i wtorkowa 1170,55
reklama
Gratulacje po 4 latach statan pewnie wielka euforia i szczęście, ja się starałam od listopada w lutym biochemiczna i teraz się udało niby nie długo a ja już psychicznie byłam wykończona ze się nie udaje
Szczęście przeogromne tym bardziej że w sobote się pobieramy a o ciąży dowiedzisliśmy sie 10 dni przed ślubem , także jest to najpięknieszy prezent ślubnyGratulacje po 4 latach statan pewnie wielka euforia i szczęście, ja się starałam od listopada w lutym biochemiczna i teraz się udało niby nie długo a ja już psychicznie byłam wykończona ze się nie udaje
Ja już po 4 latach starań się totalnie poddałam ale udało się
Uni_Cat
Fanka BB :)
Dziękuję bardzo dziewczyny! [emoji173] Uspokoiłyście mnie!
Jutro około 20 będę miała wyniki kolejnej bety, dam Wam znać jak przyrost [emoji846] Wierzę, że będzie dobrze
Gocha jak zareagował mąż? [emoji846]
Ja dzisiaj robiłam trzecią betę i też przyrost jest trochę mniejszy, ale nadal jest
Czwartek 15,3
Sobota 50,1
Czwartej (dzisiaj) 540,1
Także nie jest to już prawie 4 razy, jak było na początku, a 162%
Nie mamy się czym martwić
Dziewczyny już po wizycie. Wszystko jest prawidłowo pęcherzyk umiejscowiony w macicy także wszystko ok, ale lekarka w pewnym monecie zauważyła jakby druga kropeczke dosłownie na moment bo potem nie mogła jej już znaleźć,powiedziała ze na tym etapie to za wcześnie żeby mówić o bliźniakach że to rownie dobrze może być co innego i porozmawiamy o tym po kolejnym usg czyli 17 sierpnia.Dzień dobry
U mnie po woli zaczynają się poranne mdłości I co gorsze kawa przestaje smakować A wy jak się czujecie?
@Leah czekam na wieści z wizyty
Bliźnięta to mój nawiększy strach, mąż by się ucieszył ale ja bym płakała wiem że to nie koncert życzeń i tak dalej no ale wiecie kazda ma jakieś swoje pragnienia i obawy
Uni_Cat
Dziewczyny już po wizycie. Wszystko jest prawidłowo pęcherzyk umiejscowiony w macicy także wszystko ok, ale lekarka w pewnym monecie zauważyła jakby druga kropeczke dosłownie na moment bo potem nie mogła jej już znaleźć,powiedziała ze na tym etapie to za wcześnie żeby mówić o bliźniakach że to rownie dobrze może być co innego i porozmawiamy o tym po kolejnym usg czyli 17 sierpnia.
Bliźnięta to mój nawiększy strach, mąż by się ucieszył ale ja bym płakała wiem że to nie koncert życzeń i tak dalej no ale wiecie kazda ma jakieś swoje pragnienia i obawy
O kurcze, jakby były bliźniaki to bym Ci na maksa zazdrościła (pozytywnie)
Ja wprawdzie powinnam mieć predyspozycje, ale obecnie jedyne, o czym marzę, to żeby była to zdrowa ciąża i żebym ją donosiła
Noo ja predyspozycje mam i to spore, sama mam brata bliźniaka… no ale kurczę pierwsza ciąża i od razu tak ? póki co nie mówię mężowi bo nie chce żeby się za wczasu ucieszył jeśli później się okaże ze gince się coś przywidziało.O kurcze, jakby były bliźniaki to bym Ci na maksa zazdrościła (pozytywnie)
Ja wprawdzie powinnam mieć predyspozycje, ale obecnie jedyne, o czym marzę, to żeby była to zdrowa ciąża i żebym ją donosiła
A ty czemu masz predyspozycje ?
Uni_Cat
Noo ja predyspozycje mam i to spore, sama mam brata bliźniaka… no ale kurczę pierwsza ciąża i od razu tak ? póki co nie mówię mężowi bo nie chce żeby się za wczasu ucieszył jeśli później się okaże ze gince się coś przywidziało.
A ty czemu masz predyspozycje ?
U mnie mąż ma brata bliźniaka, a mój dziadzia też miał braci bliźniaków
Ja bym bardzo chciała mieć bliźniaki, żeby mieć dwójkę dzieci za jednym zamachem i nie przechodzić porodu dwa razy
Kto wie może twoje życzenie się spełni tego ci życzęU mnie mąż ma brata bliźniaka, a mój dziadzia też miał braci bliźniaków
Ja bym bardzo chciała mieć bliźniaki, żeby mieć dwójkę dzieci za jednym zamachem i nie przechodzić porodu dwa razy
reklama
Uni_Cat
Kto wie może twoje życzenie się spełni tego ci życzę
Bardzo bym się cieszyła, ale po roku starań i jednej biochemicznej po drodze, to w ogóle chcę urodzić