reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

o jezu, hahah, to ja jestem tym wrednym w związku,bo jak gadaliśmy o imionach to tak samo - Daniel to zawsze będzie miał przesrane na przyrodzie, Nataniel nie,bo ksiądz Natanek, Sebastian nie,bo mu żyć nie dadzą,bo Sebix nie zniknie tak szybko z głowy ludzi, Czarek koszmarek, Wiktor,Igor - nie,bo mam wadę wymowy na R i będzie Wiktou, Igou i się dziecko przedstawić nie będzie potrafiło 🤣🤣🤣🤣
No najgorsze te rymowanki u mnie też były Iwo-Iwko skocz po piwko, Fabian-Fabcok jabcok....I tak w kółko wkoncu zwatpilam i czekałam na propozycje które imię jest mniej poetyckie 🤣🤣🤣

reklama
Ja też to przechodzę.... przecież to dramat zaczął się 2 dni temu.... sen na czuwaniu i o 5 pospane... najgorsze że wgl nie śpię w dzien 😔 a jeszcze ciągnie mnie miednica porazka jakaś 🥵...
wieeem, najgorzej 🙈 no ale jak mi źle to sobie powtarzam, że jak się urodzi to jeszcze zatęsknię za beztorskim czasem kiedy nie mogłam się wyspać i bolała mnie kość ogonowa 😆

wieeem, najgorzej 🙈 no ale jak mi źle to sobie powtarzam, że jak się urodzi to jeszcze zatęsknię za beztorskim czasem kiedy nie mogłam się wyspać i bolała mnie kość ogonowa 😆
Dokladnie tak będzie 🤣 zatęsknimy za tym spaniem w ciągu choćby 4-5h 😅 ja sie pytam tylko kiedy ten cudowny czas ciąży jest?😆🤣🤣 Bo jak nie urok....to ... zatwardzenie!🤣

Jejku, jak ja znowu źle spałam… Byliśmy wczoraj u znajomych, wróciliśmy o północy, zasnęłam po 1, a pobudka o 6. Oczywiście z milionem pobudek w nocy 🙄

Co do imienia, to tak jak pisałam, u nas najprawdopodobniej będzie Pola. Chociaż mocną kandydatką jest też Iga.

Nam za to większość się nie podoba. Myśleliśmy o Julii lub Macieju. Jednak jakoś na 100% nie jestem przekonana. Zobaczymy jak poznamy płeć, mam nadzieję, że poznamy za 1.5 tyg i wszystko będzie ok. 🥰
Chciałabym dziewczynkę, aż się boję swojej reakcji jak będzie inaczej. Jednak staram się siedzieć cicho i dlawic tę nadzieje w sobie 😆😆
Jak mi lekarz na prenatalnych powiedział, że na 70-80% chłopak to do końca wizyty się nie
odzywałam i przepłakałam dwa dni. Gdy 1,5 tygodnia później dostałam wyniki nifty to nie mogłam uwierzyć i byłam już na potwierdzeniu płci u mojego lekarza plus u jeszcze jednego lekarza 😂

A z tej listy nick Sandra2307 jest aktywny u nas? Chyba tylko tego nie pamiętam już po update 🤔 potwierdźcie proszę?
😊😊
Ej jestem z Wami od samego początku 😁 poprostu od 2 tyg jestem bardziej zabiegana 🤗 i teraz nadrabiam 😊 podzielam zdanie koleżanek żeby na grupie były dziewczyny które się udzielają a nie tylko czytają.. Dziwnie się poczułam jak dowiedziałam się, że ktoś nas obserwuję tak po cichutku 🙄
Pozdrawiam dziewczyny 😘 u mnie 17 +1 ❤️

Ej jestem z Wami od samego początku 😁 poprostu od 2 tyg jestem bardziej zabiegana 🤗 i teraz nadrabiam 😊 podzielam zdanie koleżanek żeby na grupie były dziewczyny które się udzielają a nie tylko czytają.. Dziwnie się poczułam jak dowiedziałam się, że ktoś nas obserwuję tak po cichutku 🙄
Pozdrawiam dziewczyny 😘 u mnie 17 +1 ❤️
Hej, tak tak, jak dziewczyny pokazały Twoje zdjęcie profilowe to od razu wiedzialam, o kim mowa 😊😊🙈 cieszymy się, że wszystko u Ciebie dobrze 🍀

reklama
O 20.40 wysłałam listę do @aniaslu ale nie wiem czy grupa powstanie dziś, jutro czy dopiero po długim weekendzie. Administratorki też mają swoje życie, więc możliwe, że ta trzecia opcja. :)
Lista na ten moment wygląda tak:
agula301
agunia4ever
ancyssko
Andromedaa
Ankaa95
Ann81
Anuuula
Bernadkaa
Bulmaa
Colorful92
Gocha 05
Hummingbird
Ipekakuana
Joasia M
Justyna1991
Karimigotka
kasiarem1
Kassiula87
kasza_lotek
Kas. De
Katarzynaaa90
Kropka29
lepsze zycie 2021
M_imi
Marta_1991
natalaaa
natalianat
Natka92
Niuniaaaa
Nowaja16
nowalia
Ola0207
olciak19
Paolx
PatPatPat
Paulii
Rozdepka
Sandra2307
Starlights
StopKlatka
TePati_95
Uni_Cat
XnetiX

Czy mogę prosić o sprawdzenie czy jestem na tej liście??

Dzięki!!!

Do góry