reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

o jezu, hahah, to ja jestem tym wrednym w związku,bo jak gadaliśmy o imionach to tak samo - Daniel to zawsze będzie miał przesrane na przyrodzie, Nataniel nie,bo ksiądz Natanek, Sebastian nie,bo mu żyć nie dadzą,bo Sebix nie zniknie tak szybko z głowy ludzi, Czarek koszmarek, Wiktor,Igor - nie,bo mam wadę wymowy na R i będzie Wiktou, Igou i się dziecko przedstawić nie będzie potrafiło 🤣🤣🤣🤣
No najgorsze te rymowanki u mnie też były Iwo-Iwko skocz po piwko, Fabian-Fabcok jabcok....I tak w kółko wkoncu zwatpilam i czekałam na propozycje które imię jest mniej poetyckie 🤣🤣🤣

reklama
Ja też to przechodzę.... przecież to dramat zaczął się 2 dni temu.... sen na czuwaniu i o 5 pospane... najgorsze że wgl nie śpię w dzien 😔 a jeszcze ciągnie mnie miednica porazka jakaś 🥵...
wieeem, najgorzej 🙈 no ale jak mi źle to sobie powtarzam, że jak się urodzi to jeszcze zatęsknię za beztorskim czasem kiedy nie mogłam się wyspać i bolała mnie kość ogonowa 😆

wieeem, najgorzej 🙈 no ale jak mi źle to sobie powtarzam, że jak się urodzi to jeszcze zatęsknię za beztorskim czasem kiedy nie mogłam się wyspać i bolała mnie kość ogonowa 😆
Dokladnie tak będzie 🤣 zatęsknimy za tym spaniem w ciągu choćby 4-5h 😅 ja sie pytam tylko kiedy ten cudowny czas ciąży jest?😆🤣🤣 Bo jak nie urok....to ... zatwardzenie!🤣

Jejku, jak ja znowu źle spałam… Byliśmy wczoraj u znajomych, wróciliśmy o północy, zasnęłam po 1, a pobudka o 6. Oczywiście z milionem pobudek w nocy 🙄

Co do imienia, to tak jak pisałam, u nas najprawdopodobniej będzie Pola. Chociaż mocną kandydatką jest też Iga.

Nam za to większość się nie podoba. Myśleliśmy o Julii lub Macieju. Jednak jakoś na 100% nie jestem przekonana. Zobaczymy jak poznamy płeć, mam nadzieję, że poznamy za 1.5 tyg i wszystko będzie ok. 🥰
Chciałabym dziewczynkę, aż się boję swojej reakcji jak będzie inaczej. Jednak staram się siedzieć cicho i dlawic tę nadzieje w sobie 😆😆
Jak mi lekarz na prenatalnych powiedział, że na 70-80% chłopak to do końca wizyty się nie
odzywałam i przepłakałam dwa dni. Gdy 1,5 tygodnia później dostałam wyniki nifty to nie mogłam uwierzyć i byłam już na potwierdzeniu płci u mojego lekarza plus u jeszcze jednego lekarza 😂

A z tej listy nick Sandra2307 jest aktywny u nas? Chyba tylko tego nie pamiętam już po update 🤔 potwierdźcie proszę?
😊😊
Ej jestem z Wami od samego początku 😁 poprostu od 2 tyg jestem bardziej zabiegana 🤗 i teraz nadrabiam 😊 podzielam zdanie koleżanek żeby na grupie były dziewczyny które się udzielają a nie tylko czytają.. Dziwnie się poczułam jak dowiedziałam się, że ktoś nas obserwuję tak po cichutku 🙄
Pozdrawiam dziewczyny 😘 u mnie 17 +1 ❤️

Ej jestem z Wami od samego początku 😁 poprostu od 2 tyg jestem bardziej zabiegana 🤗 i teraz nadrabiam 😊 podzielam zdanie koleżanek żeby na grupie były dziewczyny które się udzielają a nie tylko czytają.. Dziwnie się poczułam jak dowiedziałam się, że ktoś nas obserwuję tak po cichutku 🙄
Pozdrawiam dziewczyny 😘 u mnie 17 +1 ❤️
Hej, tak tak, jak dziewczyny pokazały Twoje zdjęcie profilowe to od razu wiedzialam, o kim mowa 😊😊🙈 cieszymy się, że wszystko u Ciebie dobrze 🍀

reklama
O 20.40 wysłałam listę do @aniaslu ale nie wiem czy grupa powstanie dziś, jutro czy dopiero po długim weekendzie. Administratorki też mają swoje życie, więc możliwe, że ta trzecia opcja. :)
Lista na ten moment wygląda tak:
agula301
agunia4ever
ancyssko
Andromedaa
Ankaa95
Ann81
Anuuula
Bernadkaa
Bulmaa
Colorful92
Gocha 05
Hummingbird
Ipekakuana
Joasia M
Justyna1991
Karimigotka
kasiarem1
Kassiula87
kasza_lotek
Kas. De
Katarzynaaa90
Kropka29
lepsze zycie 2021
M_imi
Marta_1991
natalaaa
natalianat
Natka92
Niuniaaaa
Nowaja16
nowalia
Ola0207
olciak19
Paolx
PatPatPat
Paulii
Rozdepka
Sandra2307
Starlights
StopKlatka
TePati_95
Uni_Cat
XnetiX

Czy mogę prosić o sprawdzenie czy jestem na tej liście??

Dzięki!!!

Do góry