StopKlatka
Fanka BB :)
DziękujęPiękne zdjęcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęPiękne zdjęcie
Wyniki masz dobre pewne odchylenia są dopuszczalne w ciąży, wpływ maja również leki np Acard Heparyna więc jeśli takowe zażywasz przyzwyczaj się ja miałam podobne teraz też z Diagnostyki i dziś dr. Mówił że idealnie przepisał mi potas jedynie magnez i tranDziewczyny czy któraś tez ma to mcv podwyższone? To niby czytam ze niedobory kwasu foliowego...biorę przecież femibion 2 tam niby 400 % w sumie nie są to duże odchylenia, ale wizyta dopiero za tydzień
Ja też biorę rano acard i wieczorem heparynę. Następna wizyta mam w środę zapytam czy zmieniać bo dalyscie mi do myślenia. Myślałam, że heparynę wieczorem bo leżymy jednak cała noc i tak jakoś bardziej mi to pasowało no ale dopytam...A ja biorę odwrotnie acard rano heparyne wieczorem. matko teraz z tą heparyna I academ to co druga w ciąży albo to i to alb jedno albo drugie
Ja prowadzę swoją ciążę w lux med. Dostałam coś takiego :Dziewczyny, taka prośba do tychz które chodzą na badania i gin do Lux Medu - podobno dostajecie taką kartkę z rozpiską jakie badania trzeba w jakim tygodniu zrobić? Podpowiecie co 14/15 tydzień? Za tydzień wizyta u gin prywatnie i już chcę ogarnąć zawczasu wszystko i iść przygotowana
Pięknie dziękuję, właśnie o to mi chodziło ja tak latam pomiędzy prywatnym gin a enelmedem a luxmedem, u każdych robię co innego i bardzo mi ta rozpiska życie ułatwiaJa prowadzę swoją ciążę w lux med. Dostałam coś takiego :
Ja też biorę rano acard i wieczorem heparynę. Następna wizyta mam w środę zapytam czy zmieniać bo dalyscie mi do myślenia. Myślałam, że heparynę wieczorem bo leżymy jednak cała noc i tak jakoś bardziej mi to pasowało no ale dopytam...
Ja prowadzę swoją ciążę w lux med. Dostałam coś takiego :
Dobrze bierzesz te leki ja też na wieczór heparyne wciskam .... Podobno jest to jedyny z udowodnionych naukowo lekow prawidłowo wpływający na przepływy pępowinowe. Także jakoś trzeba przetrwać
Dziewczyny, taka prośba do tychz które chodzą na badania i gin do Lux Medu - podobno dostajecie taką kartkę z rozpiską jakie badania trzeba w jakim tygodniu zrobić? Podpowiecie co 14/15 tydzień? Za tydzień wizyta u gin prywatnie i już chcę ogarnąć zawczasu wszystko i iść przygotowana
No tak, nawet nie widziałam że coś takiego może być.. Na razie u mnie z funduszami kiepsko bo chodze prywatnie wszędzie jeszcze badania na własną rękę...Nic sobie nie wkrecaj, czemu miałabyś ja mieć? A jeśli tak bardzo się niepokoisz to badania z testdna możesz zrobić w każdej chwili
Mnie to zimne poty oblewają, zwlaszcza że to pierwsze dziecko dzisiaj 14+1 a ja nic nie czuje ani brzuch nie boli ani piersi nie są wrażliwe masakra tak się stresuje ale jutro wizyta...Też jak czytam o tych trombofiliach i innych chorobach to aż mi się slabo robi, bo przychodzą mi myśli, co jeśli ja też jestem chora i o tym nie wiem..