O czym to jest? Boję się oglądać żeby nie ryczećZaobserwowałam i przyznam szczerze, ze chyba wszystkie moje lęki odeszły po obejrzeniu profilu. Inspiracja dla wielu kobiet z pewnością
reklama
Joasia M
Fanka BB :)
Na ja nie robilam pappy bo wiedziałam że może byc różnie ale widzisz nifty zrobiłam i co wyniku nie ma i drugi raz musiałam mieć krew pobieraną...ja w pierwszej ciąży tez żadnych leków nic. Wszystko było ok. A teraz to...Ja też tak biorę ale lekarz mi powiedział że acard koniecznie na noc jakoś muszę teraz to przestawić :/ powiem Ci moje 2 siostry bez żadnych leków ciąże miały donosiły żadnych pappa nie robiły i okej a ja szukam drążę i cała w lekach. Żałuję strasznie że zrobiłam pappa
Ale zrobiłam morfologie i chyba już braki w żelazie mam...cukier na czczo 77 ale ta morfologia rozjechana...
TePati_95
O kobiecie która po urodzeniu syna dowiedziała się ze będzie miał ZD (zespół Downa), opowiada o tym co czuła i czego się obawiała i o tym, ze zaszła w druga ciąże i w tym samym czasie adoptowała dziewczynkę również z ZD po czym po urodzeniu drugiego dziecka i adopcji trzeciej córki, wpadli z mężem z czwartym dzidziusiem.O czym to jest? Boję się oglądać żeby nie ryczeć
Ja to tak sobie czasami myśle, ze jest tyle przeciwności losu a ludzie potrafią tak pięknie sobie z nimi poradzić i jeszcze przekazać jakaś nauke - ze wszystkiego co ich złego spotkało w życiu - innym ludziom.
Joasia M
Meldujemy się po dzisiejszej wizycie. Mała ładnie się rozwija waży 289gr i wyrównała wiekiem do terminu z OM przestała wyprzedzać❤.... Pozdrawiamy wszystkie mamy i ich brzuszki
Piękne zdjęcie
Ok, dzięki. Czyli będę ryczeć moja kuzynka niecałe 30lat drugie dziecko z ZD. Z poważną wadą serca. Też dowiedziała się po porodzie. Nie miała czasu rozpaczać, bo pierwszy rok życia spędziła w szpitalu, mała żyje, dobrze się ma. Do przedszkola poszła. I jest bardzo pocieszna.
Ja mam to od 12 tygodnia. A szczupła bardzo nie jestem. I jestem pewna, że to jest to. A to mój bebzol wielki, jestem w 13+4
Masz super wyniki!Dziewczyny czy któraś tez ma to mcv podwyższone? To niby czytam ze niedobory kwasu foliowego...biorę przecież femibion 2 tam niby 400 % w sumie nie są to duże odchylenia, ale wizyta dopiero za tydzień
Ola0207
Tak szczerze to nie różni się wiele od normyDziewczyny czy któraś tez ma to mcv podwyższone? To niby czytam ze niedobory kwasu foliowego...biorę przecież femibion 2 tam niby 400 % w sumie nie są to duże odchylenia, ale wizyta dopiero za tydzień
Ja bym się nie przejmowała
U mnie też lekko morfo się rozjechało ale lekarz mówił jest ok więc nie masz co się przejmowacDziewczyny czy któraś tez ma to mcv podwyższone? To niby czytam ze niedobory kwasu foliowego...biorę przecież femibion 2 tam niby 400 % [emoji24][emoji25] w sumie nie są to duże odchylenia, ale wizyta dopiero za tydzień
reklama
agula301
W ciąży takie odchylenia są normalne, wszystko jest wporzadku. Ja tez mam ze dwa parametry powyżej normy lekko a ze dwa poniżejDziewczyny czy któraś tez ma to mcv podwyższone? To niby czytam ze niedobory kwasu foliowego...biorę przecież femibion 2 tam niby 400 % w sumie nie są to duże odchylenia, ale wizyta dopiero za tydzień