reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

No muszę się pochwalić. Przyszły wyniki Nifty. Niskie ryzyko wszystkiego (1 do 8 miliardów) i nic nie wykryto. Potwierdzono syna 😁 Ale się cieszę. Dzisiaj powiemy naszemu młodemu o ciąży 😍
Na bank nie odbieram PAPPA 😜Jakby któraś była zainteresowana czasem oczekiwania to pielęgniarka mobilna pobrała krew w poprzednia środę koło południa a wyniki dziś rano dostałam. Czyli niecałe 6 dni roboczych 👍
To dokładnie tak jak mnie, zdrowy chłopak będzie ❤️
Pani doktor już coś podejrzewała ostatnio i pogodziłam się, że nie będzie sukienek 😂 są plusy mam już ubranka po starszym synku 😁 zabawki też się nie zmarnują 😁

reklama
Meldujemy się po dzisiejszej wizycie. Mała ładnie się rozwija:) waży 289gr i wyrównała wiekiem do terminu z OM :) przestała wyprzedzać❤.... Pozdrawiamy wszystkie mamy i ich brzuszki🤰💞

Załączniki

• 20211021_182036.jpg
    20211021_182036.jpg
    347,6 KB · Wyświetleń: 98
Kurcze, nie chce żeby to zostało źle odebrane ze to tu zostawiam. Bo wierze, ze Twoje dzieciątko będzie zdrowe i z całego serca Ci tego życzę 🤗
Ale na kilka dni przed moimi prenatalnymi obejrzałam to .. I bardzo mi pomoglo przestać się bać;)
Polecam każdej mamie i niemamie;)
znam i bardzo polecam profil dzieciaki cudaki na instagramie❤️

reklama
Do góry