reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

A ja jak to ja siedzę mysle o tym moim krwawieniu , zaczęłam szperać na necie i znalazlam ze moze to być krwiak podkosmowkowy..niby nie taki groźny ale jak patrze na to moje usg i widzę ta wielka plamę po lewej i to miało by być to..to chyba ten pecherzyk nie ma szans..eh ..dobrze ze wizyta w sob bo odejdę od zmysłów

Załączniki

• 6463b13f-6f52-4310-b787-5ce6dd213767.jpg
    6463b13f-6f52-4310-b787-5ce6dd213767.jpg
    46,2 KB · Wyświetleń: 85
reklama
A ja jak to ja siedzę mysle o tym moim krwawieniu , zaczęłam szperać na necie i znalazlam ze moze to być krwiak podkosmowkowy..niby nie taki groźny ale jak patrze na to moje usg i widzę ta wielka plamę po lewej i to miało by być to..to chyba ten pecherzyk nie ma szans..eh ..dobrze ze wizyta w sob bo odejdę od zmysłów
Wszystko będzie dobrze, trzymamy mocno kciuki! ✊✊

Kochana, wiem że to niełatwe, ale nie interpretuj sama zdjęcia USG i nie szukaj takich informacji w internecie, bo znajdziesz naprawdę wszystko co się da i tylko się zestresujesz. A my nie mamy pojęcia jak czytać takie zdjęcia :) Wizyta juz niedługo, to najważniejsze.

Poszukam kogoś i może pójdę po weekendzie..

Dla własnego spokoju :) Wiem jak to jest, też bym pewnie szła.

Kochana do soboty już nie daleko. Ja wierzę, że będzie dobrze❤️

No jestem trochę zaniepokojona... pęcherzyk jest, zarodek jest, ale Pani Doktor powiedziała, że jest niskie tętno zarodka, powiedziała, że może się jeszcze poprawi i kazała powtórzyć USG tak za 2 tygodnie 😔😪 I nie wiem co teraz 😭
Powiedziała jakie jest dokładnie?🤔 Wiem, że to trudne ale nie denerwuj się. Może serduszko dopiero zaczęło bić i nabiera siły 😊

Hej ja po wizycie. Okazało się że mam zapalenia gruczolu bartholina tak jak myślałam....dostałam antybiotyk jak nie przejdzie po tygodniu to trzeba będzie ciąć...🥺 Ale miejmy nadzieję że przejdzie.

Widać było już pęcherzyk i jest dobrze usadowiony hehe a to najważniejsza informacja (to dopiero 4+4 więc jestem w szoku że było widać cokolwiek)

Teraz proszę tylko trzymajcie kciuki żeby guzek się wsiąkał po antybiotyku bo nie chce iść pod nóż!!!

Ktoś tu pisał o perfumach męża hehe ja wczoraj już Mojemu powiedziałam że perfumy musi zmienić...w poprzedniej ciazy też tak było hehe
Trzymam mocno kciuki🤗

Aahh to faktycznie zmienia postać rzeczy. Nigdy nie pracowałam w takiej firmie, ale słyszałam różne historie.. i w takim razie na Twoim miejscu spitalałabym na to L4 jak najszybciej :p

Ja nie mam pojęcia! Jeszcze za bardzo o tym nie myślałam, ale na pewno będzie to ekscytujące :D

Ooo mam wyniki bety! wyszło 266,6 mIU/ml. Myślicie że to w porządku? Jestem teraz mniej więcej 14/15 DPO - nie jestem pewna :) W sobotę sprawdzę przyrost.
O wow to jak na taki wczesny etap to super wynik! ❤️Ja miałam 14dpo 96 😄

Jeśli będzie syn to Michał lub Miłosz a jeśli dziewczynka to Izabela 🙂
Ojej Izabela tez mi się bardzo podoba 😍

Hej ja po wizycie. Okazało się że mam zapalenia gruczolu bartholina tak jak myślałam....dostałam antybiotyk jak nie przejdzie po tygodniu to trzeba będzie ciąć...🥺 Ale miejmy nadzieję że przejdzie.

Widać było już pęcherzyk i jest dobrze usadowiony hehe a to najważniejsza informacja (to dopiero 4+4 więc jestem w szoku że było widać cokolwiek)

Teraz proszę tylko trzymajcie kciuki żeby guzek się wsiąkał po antybiotyku bo nie chce iść pod nóż!!!

Ktoś tu pisał o perfumach męża hehe ja wczoraj już Mojemu powiedziałam że perfumy musi zmienić...w poprzedniej ciazy też tak było hehe
Kciuki zaciśnięte✊ Niech się to dziadostwo wchłonie 😘

No jestem trochę zaniepokojona... pęcherzyk jest, zarodek jest, ale Pani Doktor powiedziała, że jest niskie tętno zarodka, powiedziała, że może się jeszcze poprawi i kazała powtórzyć USG tak za 2 tygodnie 😔😪 I nie wiem co teraz 😭
Może faktycznie słabszy sprzęt tak jak dziewczyny pisały, póki nie skontrolujesz staraj się nie denerwować 😘 trzymam kciuki za Twojego kropeczka żeby na następnej wizycie serduszko biło ksiazkowo ❤️

Na która wizytę masz? Krwawisz mocno? Staraj się nie analizować, najgorzej to wejść w otchłań internetow 🙈 kciuki mocno żeby wszystko było dobrze ✊✊❤️

reklama
Do góry