reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2022

Dziękuje! ❤️ No ja właśnie ze względu na brzuszek trochę ja przerobiłam bo wstępnie była taka prosta z paseczkiem i bez rozcięcia na nodze jednak krawcowa pod piersi wszyla mi gumkę i dodała dwie szlufki na pasek. Była bardzo wygodna ponieważ od piersi była luźno puszczona wiec nie było widać aż tak bardzo brzuszka a jednocześnie mogłam trochę pojeść i na luzie posiedzieć.
U mnie wytatuowany cały lewy rękaw, kawałek lewego żebra i udo od pasa do połowy pomalowane, a po drugiej stronie tej która widać na zdjęciach mam ogromna syrenkę Arielke od pasa do kolana 😅 I na tym jeszcze nie kończę tylko chwilowo dzidzius powstrzymuje dalsze projekty 😍 Pare mniejszy ch tez się znajdzie na moim ciele, np na obojczyki i prawej ręce ale te są delikatne i symboliczne. Płótno jeszcze trochę miejsca ma wiec zobaczymy co będzie dalej 😅
U mnie koliber w kolorze na żebrach i dwa tatuaże nad łokciem - Lumos i kontury Hogwartu 😁 Arielka jest moją ukochaną księżniczką Disneya, musisz mi ją tu raz dwa pokazać teraz 😍

reklama
Wiesz, czasami się nad tym zastanawiałam zanim jeszcze zrobiłam rękaw a później doszłam do wniosku ze żyjemy w XXI wieku i jeśli coś na moim ciele będzie mi przeszkadzać to po prostu pozbędę się tego chociażby np. laserowo. A o starości jako takiej jeszcze chyba na poważnie nie myśle wiec to może być tez ta druga kwestia 😅

U mnie akurat i Arielka i wąż miały znaczenie (wąż zakrywa pewną datę wiec śmieje się ze pilnuje mojego małego sekretu😅 A Arielka to bardzo długa i bardzo osobista historia z mojego życia) . Mam chyba jeden tatuaż na nodze który jest absolutnie nie udany i bodajże teraz w październiku miałam umówiony laser ale wyszło, ze jestem w ciąży i wole nie ryzykować ze względu na to, ze o dziwo! mam niski próg bólu. Ja tez po czasie czasami łapie się na tym, jakbym tych tatuaży nie miała 😅 Tak jak mówisz - to taka czesc mnie i mojej skory 😁

O matko, słyszałam, że laser boli jeszcze bardziej niż tatuaż.. chociaż ja w sumie uważam, że wolę igłę od tatuażu niż pobieranie krwi 🤣

Wow! 😍 Super wykonanie 😍
U mnie z większych projektów to póki co te:
Zobacz załącznik 1327623Zobacz załącznik 1327624
A reszty jakoś chyba nie mam sfotografowanych tak po zrobieniu. To prawda, tatuaże są bardzo wciągające.
Arielka sztos 😍😍😍 ja to bym chciała rękaw w kwiaty ale tez strasznie podobają mi się tatuaże z motywem disneya wiec przydałoby mi się mieć kilka rąk 🙈 No i na ręce gdzie mam lwa to na wewnętrznej stronie ramienia chce sobie zrobić taki tatuaż ze odbije łapkę mojego psa w jakiejś farbie zamoczoną i żeby mi to 1:1 wytatuowali 🤩

O jaaaaaa.... ale mi ochoty narobilas 😍 Ja w ogóle jestem noga w gotowaniu i pieczeniu.. Teraz chyba jak już jestem na zwolnieniu to sobie poeksperymentuję bo z tego co pamietam ostatnie ciasto które upiekłam z dwa lata temu nazywało się: zakalec 😂😂
Hahaha nie martw się, ja również z tych nie piekących... Gotować umiem ale nie lubię tracić czasu na siedzenie w kuchni 🙉ale tarta wyszła pyszna

Dziewczyny jestem w 13+3 i nic a nic nie widać mi brzucha ciążowego tylko wywalony po jedzeniu, jak byłam na usg prentalnym to głowica usg jedzila mi na samym dole więc brzuch na bank od żarcia, tak się zastanawiam kiedy będzie mi widać brzuszek ciążowy? 🤔
Ciesz się tylko🙂mam znajomą co w ogóle nie miała brzucha do 6 miesiąca. ByłAm zszokowana... i po porodzie od razu drobinka szczuputka, dziecko zdrowe. Nie martw się, brzusio się pokaże 🙂

To ja Wam powiem, że tematycznie jakiś tydzień temu kupiłam sobie t-shirt ciążowy z Urszulą. 😂 Jest dłuższy, więc super będzie zakrywał brzuszek, a co z tego że z działu dziecięcego. 😅 Jak się ma 160 cm to można. 😁

Załączniki

• ursula.png
    ursula.png
    98 KB · Wyświetleń: 52
U mnie koliber w kolorze na żebrach i dwa tatuaże nad łokciem - Lumos i kontury Hogwartu 😁 Arielka jest moją ukochaną księżniczką Disneya, musisz mi ją tu raz dwa pokazać teraz 😍
Ooooo Hogwart super motyw! Zaraz wstawię w załącznikach widoczniejsze zdjęcia. 7 godzin pracy ale wyszedł sztos ❤️
O matko, słyszałam, że laser boli jeszcze bardziej niż tatuaż.. chociaż ja w sumie uważam, że wolę igłę od tatuażu niż pobieranie krwi 🤣
No dlatego odmówiłam wizytę, niby przeciwwskazań na laser nie ma ale kto wie jak ciało i organizm zareaguje na ból. Co najśmieszniejsze wszyscy się śmieją, ze taki ze mnie cienias ale tatuaże kolejne w głowie mam😅
Boże jaka piękna Arielka! Podpowiedz u kogo robiłaś 😍😍😍😍
Robiłam u siebie w rodzinnym mieście. Przyjaciel mojego staruszka którego zreszta całego wytatuował ma swoje studio i 3 artystów którzy robią cuda. Swojemu bratu na 18 wykupiłam sesje w prezencie na listopad u jednego z nich.
Facebook: https://m.facebook.com/klasyktattoostudio?locale=pl_PL&_rdr
Instagram: Link do: @klasyktattoo is on Instagram • 2,338 people follow their account

Załączniki

• 6175729B-268C-4628-A4A1-E97946EB471C.jpeg
    6175729B-268C-4628-A4A1-E97946EB471C.jpeg
    116,3 KB · Wyświetleń: 51
  • D2412B98-5BAC-4653-9979-5DF431425A2B.jpeg
    D2412B98-5BAC-4653-9979-5DF431425A2B.jpeg
    98,7 KB · Wyświetleń: 57
Hahaha nie martw się, ja również z tych nie piekących... Gotować umiem ale nie lubię tracić czasu na siedzenie w kuchni 🙉ale tarta wyszła pyszna
U mnie z tym gotowaniem bywa różnie - muszę mieć wenę 😅 Teraz kiedy jestem w domu i nie chce mi się wychodzić coś tam próbuje ugotować i nie wychodzi nawet zle 🤣
Oj wierze, ja uwielbiam tarty.. 😍

reklama
Arielka sztos 😍😍😍 ja to bym chciała rękaw w kwiaty ale tez strasznie podobają mi się tatuaże z motywem disneya wiec przydałoby mi się mieć kilka rąk 🙈 No i na ręce gdzie mam lwa to na wewnętrznej stronie ramienia chce sobie zrobić taki tatuaż ze odbije łapkę mojego psa w jakiejś farbie zamoczoną i żeby mi to 1:1 wytatuowali 🤩
Tez miałam w planach łapki swojego pupila wytatuować 😍😍 ale narazie plany na jakiekolwiek tatuaże mam wstrzymane na conajmniej rok 😅 Na szczęście na wszystko przyjdzie czas.. Sesje nie uciekną 😁

Do góry