reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2022

A to moja Tosia [emoji16]
Zobacz załącznik 1325587
Dziewczyny muszę aż to wrzucić [emoji7] moja kociambra tak się właśnie wyleguje przytulona do brzuszka [emoji3059]
received_609148060441613.jpeg

reklama
Też tak myślę że chyba najważniejszy wynik to ten po 1 godz bo chodzi o to żeby organizm w ciągu tej godziny sobie poradził z cukrem [emoji848] no ale lekarzem nie jestem to tylko takie moje gadanie
Ale to też można świra z tym dostać. Wczoraj np. zjadłam naleśnika z mąki gryczanej z warzywami i kurczakiem i z sałatka grecką (co prawda na mieście ale naprawdę niczego tam strasznego nie było) i wywaliło mi cukier na 161 gdzie nigdy tak nie mam po jedzeniu. Dzisiaj znowu na obiad do mielonego zjadłam ziemniaki (niby zakazane w cukrzycy) i cukier 93. No i bądź tu mądra!

Ale to też można świra z tym dostać. Wczoraj np. zjadłam naleśnika z mąki gryczanej z warzywami i kurczakiem i z sałatka grecką (co prawda na mieście ale naprawdę niczego tam strasznego nie było) i wywaliło mi cukier na 161 gdzie nigdy tak nie mam po jedzeniu. Dzisiaj znowu na obiad do mielonego zjadłam ziemniaki (niby zakazane w cukrzycy) i cukier 93. No i bądź tu mądra!
Ja rano na czczo miałam za duży.
A tak w dzień co bym nie zjadła to cukier max 120 😊
Kupiłam dziś sobie w lidlu sałatkę ziemniaczana z jajkiem. Zjadłam z chlebem razowym. Cukier 106

Ziemniaki jem normalnie bo tu chodzi o te dodatki i ilość ,trochę oszukuje z tą dieta [emoji6] no kurcze wszystkiego sobie odmawiać to nie fer [emoji24]

reklama
Witam wieczornie. Siedzę w salonie po zajeb.... Wczorajszym wieczorze, cała noc nie spalam tylko stresowalam się moją 11latka, która wyznała mi wczoraj, że miała czarne myśli i wyznała dlaczego, przez zajeb... Koleżanki, panią od tańców... Prawie z łóżka spadłam jak mi to wyznała. Ale jakoś pogadalyśmy i już jest ok. Ale w głowie to siedzi. Muszę ją teraz baczniej obserwować, cały dzień w pracy się tym wszystkim stresowalam, potem od koleżanki dostałam jeszcze jedna wiadomość zajeb... Że się nogami nakrylam. A żeby było tego za mało to wracam po pracy do domu a córka mi ogłasza że dziadek dostał udaru i leży w szpitalu nie wiadomo w jakim stanie. Dziewczyny ja to chyba w chorobę psychiczną wpadnę. Mogę pić melisę w ciąży?

Do góry